رئیس جامعه پزشكان متخصص داخلی ایران؛

سهم سلامت از تولید ناخالص ملی به کمتر از ۴ درصد رسیده است

سهم سلامت از تولید ناخالص ملی به کمتر از ۴ درصد رسیده است به گزارش بیمارستان دی، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران اظهار داشت: مسؤلان وزارت بهداشت، ارتباط ببن تعرفه و کیفیت درمان را درک می کنند و می دانند چه صدمه هایی را متوجه سلامت مردم می کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج خسرونیا، بامداد سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ در سی و سومین کنگره سالیانه پزشکان متخصص داخلی ایران در مرکز همایش های رازی تهران، اضافه کرد: تلاش کرده ایم در کنگره سال جاری، تازه ترین دستاوردهای پزشکی را جهت استفاده همکاران عرضه شود. وی با عنوان این مطلب که سال قبل سال خوبی برای جامعه پزشکی بخصوص پزشکان نسخه نویس نبود، اظهار داشت: تورم بالا به همراه هزینه های سنگین مطب داری، سبب شد تا درآمد پزشکان نسخه نویس کاهش یاید. خسرونیا افزود: مسؤلان وزارت بهداشت، ارتباط ببن تعرفه و کیفیت درمان را درک می کنند و می دانند چه صدمه هایی را متوجه سلامت مردم می کند. وی با انتقاد از اعزام بازرس به مطب ها، این اقدام را توهین و بی حرمتی جامعه پزشکی دانست. رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران ضمن اشاره به تعرفه های غیر واقعی، اظهار داشت: بنظر می رسید همان گونه که دولت نسبت به افزایش هزینه های خود اقدام نمود، تعرفه های پزشکی را هم عادلانه افزایش می داد. خسرونیا با عنوان این مطلب که جامعه پزشکی همواره مورد احترام مردم بوده است، اضافه کرد: جامعه پزشکی در مبحث استفاده از کارتخوان در مطب ها و پرداخت مالیات، جزو نخستین صنف ها است. وی افزود: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی به کمتر از ۴ درصد رسیده و همین موضوع، سبب بروز مشکلات عدیده در نظام سلامت شده است. خسرونیا اضافه کرد: متأسفانه پزشکان جوان از شرایط مناسبی برای تأمین معاش برخوردار نیستند و در نتیجه شاهد مهاجرت به کشورهای منطقه هستیم. وی اظهار داشت: مسؤلان به فکر پزشکان جوان باشند و اجازه ندهند شرایطی پیش بیاید که مجبور شویم در آینده از وجود پزشکان خارجی در کشور خودمان استفاده نماییم. رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، در ادامه به هوش مصنوعی اشاره نمود و اضافه کرد: هوش مصنوعی با تمام خواص خود، دارای عوارضی است که ۲۶۰۰ دانشمند خواهان توقف آن شده اند.

1402/03/27
تگهای خبر: امداد , بهداشت , پزشك , پزشكی