دبیر اجرایی دومین كنگره بین المللی چالش های بالینی در مامایی:

ایران از اعزام بیمار به خارج از كشور برای درمان ناباروری بی نیاز است

ایران از اعزام بیمار به خارج از كشور برای درمان ناباروری بی نیاز است بیمارستان دی: دبیر اجرایی دومین كنگره بین المللی چالش های بالینی در مامایی، زنان و نازایی با اشاره به اینكه ایران از اعزام بیمار به خارج از كشور برای درمان ناباروری بی نیاز است، اظهار داشت: اكنون كشور برای درمان ناباروری، ارزآوری بوجود آورده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر ساغر صالح پور بامداد در آستانه برگزاری دومین كنگره بین المللی چالش های بالینی در مامایی، زنان و نازایی كه مقرر است از ۲۵ تا ۲۷ بهمن ۹۶ در مركز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود، اضافه كرد: در كنگره امسال ۱۵ میهمان خارجی از كشورهای منطقه به همراه نمایندگانی از انجمن های بین المللی معتبر اروپایی در رشته های مختلف زنان و مامایی حضور دارند.
وی با اشاره به مباحث مورد بحث در كنگره امسال اظهار داشت: موضوعات مختلفی همچون زایمان ها و حاملگی های پرخطر در قالب سخنرانی و برپایی كارگاه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
وی از برپایی كارگاه سونوگرافی زنان و مامایی با سخنرانی اساتید بین المللی اطلاع داد و اضافه كرد: خوشبختانه در مبحث درمان نازایی، مساله اعزام بیمار به خارج از كشور، سال های سال است كه منتفی شده و حتی از این محل واردات ارز برای كشور داریم.
صالح پور توضیح داد: خوشبختانه هم اكنون با عنایت به هزینه های پایین درمان ناباروری در ایران، بیمارانی از كشورهای منطقه و حاشیه خلیج فارس و همینطور ایرانی ها مقیم اروپا، آمریكا و كانادا برای درمان ناباروری به ایران می آیند.
وی در عین حال مبحث پوشش بیمه ای برخی درمان های ناباروری را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: چالش دیگری كه در این حوزه با آن مواجه هستیم، محدودیت در واردات دارو و انجام برخی آزمایش ها است.
وی با تاكید بر اینكه بهترین حالت برای پیشرفت كشور در این حوزه تولید میدان رقابت است، اضافه كرد: با بستن مسیر واردات دارو نمی توان به پیشرفت در این حوزه كمك كرد.
بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این كنگره، صالح پور با اشاره به وجود ۷۰ مركز درمان ناباروری در كشور، اظهار داشت: هزینه های درمان ناباروری در مراكز دولتی خیلی پایین است؛ به صورتی كه هزینه درمان IVF بدون دارو حداكثر یك میلیون و ۹۰۰ هزار تومان می گردد كه اگر زوجین شامل بسته درمان ناباروری باشند، این هزینه خیلی كمتر خواهد شد.
به گفته صالح پور، میزان شیوع ناباروری در جمعیت عادی كشور ۱۳ درصد است كه متاسفانه این میزان رو به افزایش است.

1396/11/02
تگهای خبر: دارو , درمان , واردات دارو