در بازرسی ها انجام شد؛

کشف و ضبط بیش از 6700 آمپول از مطب یک پزشک اهوازی

کشف و ضبط بیش از 6700 آمپول از مطب یک پزشک اهوازی بیمارستان دی: سرپرست مدیریت نظارت بر فراورده های دارویی معاونت غذا و داروی اهواز از کشف و ضبط بیش از 6 هزار و 700 ویال آمپول از مطب یک پزشک اهوازی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نرگس خدری بامداد امروز چهارشنبه در گفتگویی رسانه ای اظهار داشت: در پی دریافت گزارش های مردمی رسیده به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز در بازرسی مشترک کارشناسان معاونت های غذا و دارو، درمان و تعزیرات حکومتی استان خوزستان از مطب یکی از پزشکان در اهواز، تعداد ۳۶ قلم داروی تزریقی شامل بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ ویال آمپول کشف و ضبط و برای پزشک خاطی و دیگر عوامل، پرونده قضائی تشکیل شد خدری اضافه کرد: برمبنای بررسی های کارشناسی، این داروها بصورت بدون مجوز تهیه و در وضعیت بسیار نامناسب نگهداری و به بیماران تزریق می شد. وی تصریح کرد: تعدادی از این اقلام دارویی تاریخ مصرف گذشته و فاسد بوده و برخی نیز جز اقلام دارویی بیمارستانی است که باتوجه به خطرات احتمالی و نیاز به مراقبت های بیمارستانی بعد از تزریق، مجاز به استفاده در مطب پزشکان نیست. سرپرست مدیریت نظارت بر فراورده های دارویی معاونت غذا و داروی اهواز اشاره کرد: تزریق اینگونه داروها در این شرایط می تواند موجب بروز عوارض و خطرات جبران ناپذیری برای بیماران شود. خدری در آخر به شهروندان سفارش کرد؛ داروهای خودرا فقط بوسیله داروخانه های مجاز تهیه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف دراین زمینه با شماره ۱۹۰ یا ۰۶۱۳۲۲۳۲۳۵۲ تماس بگیرند.

1402/07/02
تگهای خبر: امداد , بیمارستان , پزشك , پزشكی