نایب رئیس كمیسیون بهداشت مجلس؛

كمبود پرستار در كشور ناشی از توزیع ناعادلانه نیروی انسانی است

كمبود پرستار در كشور ناشی از توزیع ناعادلانه نیروی انسانی است بیمارستان دی: نایب رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اینكه كمبود پرستار در كشور ناشی از توزیع ناعادلانه نیروی انسانی است، اظهار داشت: مسیرآموزش و اشتغال درهیچ رشته ای دریك راستا نیست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد حسین قربانی در مورد اظهارات رییس سازمان نظام پزشكی، مبنی براینكه خیلی از مناطق با كمبود پرستار مواجه بوده و در عین حال آمارها می گویند تعداد زیادی پرستار بیكارهستند، اظهار داشت: درشرایطی كه دانشگاه های كشور دررشته ای دانشجو پذیرش می كنند، باید برای این رشته و فارغ التحصیلان كار تولید كنند؛ این مشكل درحال حاضربرای اكثررشته های دانشگاهی وجود دارد؛ اما دانشگاه ها الزاما اقدامی برای ایجادكاربرای فارغ التحصیلان نمی كنند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس با اشاره به اینكه مسیرآموزش و اشتغال و جذب نیروی كارآمد و متخصص باید به درستی طی شود، اضافه كرد: همینطور مهم ترازتمامی این موارد تعامل دانشگاه با فضای صنعت و تولید با مراكز آموزشی است، اگراین بخش ها لینك و دراتباط باشند؛ نیازهای صنعت، تولید، سلامت و پزشكی دریك راستا حركت خواهد كرد، متاسفانه به علت نبود ارتباطات دراین بخش ها هرمسئولی اظهارنظری می كند.
وی با اشاره به اینكه به جای افترا زنی به برخی بخش ها ارتباطات درسایرحوزه ها باید به وجود آید، خاطرنشان كرد: همینطور مراكز آموزشی باید صلابت، استواری و شأن خویش را حفظ كنند، نباید كاری كرد كه به علت نبود فضای اشتغال مناسب سطح آموزش را كاهش داده و افراد را به سیستم نمره محوروابسته كنیم؛ اگریك نیروی فارغ التحصیل با سواد دركشور باشد بسیاربهتراز نیروی بی سواد اما دارای شغل و حرفه ای است.
نایب رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اینكه دستگاه اجرایی باید درتوزیع نیروهای انسانی به درستی عمل كند، اظهار داشت: وزارت بهداشت و درمان باید درتوزیع نیروی انسانی پرستاری اقدامات لازم را انجام دهد، نباید دراستانی مانند تهران با انباشت نیروی انسانی و دربیمارستان های شهرهای كوچك باكمبود پرستار مواجه باشیم؛ باید به تناسب و نیاز نیروی انسانی درحوزه سلامت دركل توزیع شود، ازاین رو مشكل تنها درتوزیع ناعادلانه نیروی انسانی است.

1396/11/03
تگهای خبر: بهداشت , پرستار , پزشك , درمان