اختصاص ۲هزارمیلیارد تومان به سازمان بیمه سلامت ایران

اختصاص ۲هزارمیلیارد تومان به سازمان بیمه سلامت ایران بیمارستان دی: رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران از اختصاص ۲۰۰۰ میلیارد تومان به این سازمان به منظور پرداخت بخشی از بدهی ها به داروخانه ها و دانشگاه ها اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت ایران، طاهر موهبتی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاكید بر اینكه پرداخت به موقع مطالبات یكی از وظایف سازمان های بیمه ای در زمینه خرید راهبردی و خدمات است، اظهار داشت: یكی از چالش های جدی ما در سازمان های بیمه ای تامین منابع است. خوشبختانه در ماه های اخیر اتفاقات خوبی را شاهد بودیم به صورتی كه بدهی سازمان به مراكز درمانی تا مهر ماه ۹۵ پرداخت شده بود كه اكنون كل بدهی های سال ۹۵ حدودا تسویه شده است. وی ادامه داد: حساسیت خاصی در زمینه بدهی ها وجود دارد. با اینكه تمام مراكز طرف قرارداد با سازمان از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند ولی بنگاه های اقتصادی كوچك همچون داروخانه ها و شركت های تجهیزات پزشكی و دارویی كه كالاهای استراتژیك دارند، از اهمیت خاصی در سلامت مردم برخوردار می باشند كه به همین منظور دولت باید تدبیر خاصی را اتخاذ كند. موهبتی اظهار داشت: با پیگیری های شخص رئیس جمهور، وزیر بهداشت و رئیس سازمان برنامه و بودجه، ۲ هزار میلیارد تومان به صورت موردی در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار گرفت تا بخشی از بدهی ها به داروخانه ها و دانشگاه ها را پرداخت كند. وی با اشاره به اینكه طی امروز و فردا منابع در اختیار استان ها قرار خواهدگرفت، اضافه كرد: طی ۳ یا۴ روز آینده هم منابع به حساب داروخانه های بخش خصوصی، نهادهای غیر دولتی و دانشگاه ها واریز خواهد شد. پس از این اقدام عملا پرداختی های سازمان به داروخانه های بخش خصوصی و دارخانه های وابسته به نهادهای غیر دولتی به شهریور ماه ۹۶ خواهد رسید. موهبتی ادامه داد: هم اكنون بدهی سازمان به داروخانه های طرف قرارداد تا خرداد ماه ۹۶ پرداخت شده است. با این شرایط بدهی سازمان به داروخانه ها به شهریور ماه ۹۶ می رسد به عبارتی تعداد مه بدهی ما حدود دو الی دو ماه و نیم خواهد رسید. كه عدد قابل توجهی بوده كه كمتر چنین اتفاقاتی را شاهد بوده ایم. وی اظهار داشت: همینطور ۱۶۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه ها اختصاص داده خواهد شدكه مقرر شده است این منابع را جهت تامین دارو و تجهیزات پزشكی استفاده كنند چون كه خیلی از شركت های دارویی به علت عدم نقدینگی نمی توانند ثبت سفارش كالا و مواد مصرفی دهند و نگرانیم كه مشكلاتی در این حوزه تولید شود. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران تصریح كرد: وظیفه حاكمیت این است كه در مورد كالاهای اساسی كه در سبد سلامت مردم نقش موثری را ایفا می كند، تدبیر لازم را انجام دهد. امیدواریم با این اقدام مثبت دولت در جهت پشتیبانی از بیمه سلامت پرداخت های سازمان به مراكز طرف قرارداد صورت گیرد تا در نهایت رضایت مردم را به دنبال داشته باشد. موهبتی در انتها اظهار داشت: وقتی ۴۲ هزار مركز دولتی و غیر دولتی طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت ایران، مطالبات خویش را دریافت می كنند طبیعتا این مساله بر رفتار و عرضه خدمت آنان به مردم تاثیر خواهد داشت. با این منابع اختصاص داده شده بدهی دانشگاه ها به خرداد و یا اواخر اردیبهشت ۹۶ خواهد رسید كه نسبتا قابل قبول بوده و امیدواریم این روال ادامه یافته تا در نهایت سازمان بیمه سلامت به مراكز طرف قرارداد بدهی كمتری داشته باشد.

1396/11/06
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی , دارو