عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس عنوان كرد؛

پرداختی ها در نظام سلامت باید اصلاح شود، توجه به حرفه پرستاری

پرداختی ها در نظام سلامت باید اصلاح شود، توجه به حرفه پرستاری بیمارستان دی: عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس تنها راه تداوم طرح تحول سلامت را اصلاح پرداختی ها در نظام سلامت دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حمیدرضا حاجی بابایی روز شنبه در همایش پرستاران تهران اظهار داشت: تلاش زیادی در مجلس برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری انجام شده و به نظر بنده یكی از كارهایی كه باید در مجلس صورت گیرد اجرای همین قانون است.
وی با اشاره به اینكه بیشترین جلسات را با وزیر بهداشت داشته است، اضافه كرد: انصافا در این جلسات وزیر بهداشت اصرار زیادی بر اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری داشته اند.
حاجی بابایی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت اظهار داشت: تولید توازن و تعادل در نوع نگاه به كسانی كه در طرح تحول سلامت خدمات عرضه می دهند از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
به گفته وی، یكی از صدمه های درونی طرح تحول سلامت نبود توازن و تعادل در پرداختی به افرادی است كه در این طرح خدمات عرضه می دهند.
این نماینده مجلس تصریح كرد: تا زمانی كه رضایتمندی در پرداختی ها تولید نشود نمی توان به موفقیت طرح تحول سلامت امیدوار بود زیرا مولفه نیروی انسانی در تداوم این طرح از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.
وی در ادامه به مبحث حقوق كاركنان در بخش دولتی برای سال آینده اشاره نمود و اظهار داشت: یكی از مصوبات خوب كمیسیون تلفیق این بود كه حقوق زیر ۵ میلیون تومان ترمیم و بازسازی شود و در عین حال افرادی كه بالای ۵ میلیون تومان حقوق دارند افزایش نداشته باشند.
وی با اشاره به اینكه حداقل حقوق سال آینده یك میلیون و ۱۶۰ هزار تومان تعیین شده است، اضافه كرد: قرار شد افرادی كه بین یك میلیون و ۱۶۰ تا ۵ میلیون تومان حقوق دارند از افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی حقوق برخوردار شوند.
حاجی بابایی همینطور با تاكید بر اینكه حقوق های بالای ۵ میلیون تومان برای سال آینده هیچ افزایشی نخواهد داشت و در عین حال شامل افزایش مالیات هم خواهند شد اظهار داشت: قرار شده حقوق های تا سقف ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان مالیات پرداخت نكنند.
وی با اشاره به اختصاص ۱۷ هزار میلیارد تومان برای حقوق بگیران بخش دولتی در سال آینده تصریح كرد: قرار شده این اعتبار برای كسانی كه زیر ۵ میلیون تومان حقوق دارند تخصیص داده شود.
عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه با اشاره به وضعیت پرداختی ها در نظام سلامت اظهار داشت: ساختار پرداختی ها در نظام سلامت باید اصلاح شود و فاصله پرداختی بین دو گروه عرضه دهنده خدمات در این نظام كاهش یابد.

1396/11/09
تگهای خبر: بهداشت , پرستار , خدمات , سلامت