سرپرست روابط عمومی بیمه سلامت؛

قرارداد داروخانه ها از سال ۹۴ تغییری نداشته است

قرارداد داروخانه ها از سال ۹۴ تغییری نداشته است بیمارستان دی: سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت، اظهار داشت: مفاد قرارداد داروخانه ها از سال ۹۴ تابحال هیچ تغییری نداشته و هیچ گونه بند و ماده ای به مفاد قرارداد اضافه نشده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهندس محمد هاشمی در واكنش به اظهارات رئیس انجمن داروسازان ایران در خصوص اضافه شدن یك بند به مفاد قرارداد سازمان بیمه سلامت با داروخانه ها و پرداخت مطالبات در صورت تامین اعتبار، اضافه كرد: مفاد قرارداد داروخانه ها برابر فرمت ابلاغی دبیرخانه شورای عالی بیمه به شماره ۹۴/۴۰۵۱۵ مورخ ۹۴/۲/۹ كه بین كلیه سازمان های بیمه گر یكسان شده از سال ۹۴ تابحال تغییری نداشته و هیچ گونه بند و ماده ای به مفاد قرارداد اضافه نشده است. وی ادامه داد: از انجمن داروسازان انتظار می رود در شرایطی كه پرداخت مطالبات داروخانه ها از سایر موسسات طرف قرارداد و سایر سازمان های بیمه گر جلوتر و در شهریور ۹۶ است، جانب انصاف را رعایت و از هر گونه اقدام اختلاف انگیز پرهیز كنند. هاشمی اظهار داشت: بدیهی است سازمان بیمه سلامت نهایت تلاش خویش را برای تامین منابع لازم از مبادی قانونی به عمل می آورد.

1396/11/10
تگهای خبر: بیمه , دارو , داروخانه , سلامت