رئیس كمیسیون اصل نود:

تعرفه پرستاری با بودجه بهداشت و درمان قابلیت اجرایی دارد

تعرفه پرستاری با بودجه بهداشت و درمان قابلیت اجرایی دارد بیمارستان دی: رئیس كمیسیون اصل نود با اشاره به بودجه سال ۹۷ بهداشت و درمان، اظهار داشت: تعرفه پرستاری با همین بودجه قابلیت اجرایی دارد و نیازی به اعتبار جداگانه نیست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری، داود محمدی در دومین گردهمایی بزرگ پرستاران استان قزوین، اظهارداشت: پرستار عضو محوری تیم درمان است و بایستی مسئولین به خواسته های بر حق این قشر توجه داشته باشند.
نماینده مردم قزوین در مجلس با اشاره به اینكه در لایحه بودجه ۹۷، ۷۵ هزار میلیارد برای بخش بهداشت و درمان در نظر گرفته شده است كه به شكلی بیشترین بودجه در میان بخش های مختلف لایحه است، اضافه كرد: اگر مسئولین مدیریت خوبی داشته باشند این بودجه رقم بالایی است و می توانند قانون تعرفه خدمات پرستاری را در قالب همین بودجه اجرا كنند.

1396/11/11
تگهای خبر: بهداشت , پرستار , درمان