حریرچی عنوان كرد؛

تهیه و بازبینی بسته خدمات بهداشتی و درمانی متناسب با شرایط مردم

تهیه و بازبینی بسته خدمات بهداشتی و درمانی متناسب با شرایط مردم بیمارستان دی: قائم مقام وزیر بهداشت، اظهار داشت: هم اكنون اولویت اصلی وزارت بهداشت تهیه یا بازبینی بسته خدمات بهداشتی درمانی متناسب با شرایط مردم، جامعه و دولت با كمك سازمان جهانی بهداشت است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر «ظفر میرزا» نماینده موقت سازمان جهانی بهداشت در ایران به منظور آشنایی با نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران با قائم مقام وزیر بهداشت دیدار نمود.
در این نشست دكتر ایرج حریرچی ضمن تبریك معرفی دكتر ظفر میرزا بعنوان نماینده موقت سازمان جهانی بهداشت در ایران با اشاره به اولویت های فعلی دولت جمهوری اسلامی ایران، تصریح كرد: هم اكنون اولویت اصلی وزارت بهداشت تهیه یا بازبینی بسته خدمات بهداشتی درمانی متناسب با شرایط مردم، جامعه و دولت از نقطه نظر هزینه ها و توانایی پرداخت است كه در این زمینه گروه فنی پروژه DCP۳ و همكاران سازمان جهانی بهداشت می توانند كمك شایانی به ما كنند.
قائم مقام وزیر بهداشت اظهار نمود: لازم است در قدم اول تمام خدمات سلامت شامل بخش دولتی و خصوصی با تكنیك ها و روش های DCP۳ از نگاه هزینه اثر بخشی سنجیده و بعد از طی مراحل تایید و اعتبار بخشی با مشاوره طرفین بعضی از آنان را انتخاب و یا حذف نماییم و بر این اساس برداشت های متفاوت در مورد DCP۳ هم از بین می رود.
حریرچی خاطرنشان كرد: من معتقدم این متدلوژی می تواند كمك زیادی هم به كشور ایران و هم به گروه DCP۳ و هم سازمان جهانی بهداشت نماید و آنچه كه من از شما، دكتر علوان و گروه DCP۳ می خواهم این است كه در بحث فنی و اجرای كار به ما كمك كنید هر چند كه اجرای آن به عهده ما است ولی كمك شما در سازماندهی و برنامه ریزی آن بسیار مهم است.
در این نشست دكتر ظفرمیرزا نماینده موقت سازمان جهانی بهداشت در ایران هم با اشاره به لزوم تعریف و شناخت دقیق DCP۳ و شناسایی مراحل مختلف آن بر همكاری سه جانبه كشور ایران، سازمان جهانی بهداشت و گروه DCP۳ تصریح كرد: تعهد و حمایت سازمان جهانی بهداشت در دستیابی كشورهای عضو به پوشش همگانی سلامت و ابزارهای مرتبط صورت می گیرد و از تمامی امكانات و ابزارهای موجود همچون تجربه DCP۳ جهت دستیابی به هدف فوق و تحقق طرح تحول سلامت از منظر عرضه خدمات بهداشتی درمانی با كیفیت و مقرون به صرفه استفاده خواهد نمود.
وی بیان كرد: اجرای برنامه DCP۳ و بازبینی بسته های خدمت بر مبنای آخرین مطالعات دنیا تحت عنوان DCP۳ از منظر هزینه اثر بخشی، بر كارامدی و كارایی عملكرد سیستم سلامت اثرات فراوانی خواهد داشت.
نماینده موقت سازمان جهانی بهداشت در ایران با اشاره به ارتباطات موثر فی درخلال كلیه ذینفعان، برضرورت تربیت نیروی انسانی و بهره مندی از برنامه های ظرفیت سازی جامع جهت خودكفایی كشور از بعد كارشناسان فنی و توسعه و پایداری برنامه تصریح كرد.
ظفر میرزا در انتها به بیانیه آلماتا و دستور كار اجلاس جهانی PHC كه مقرر است با هدف بازبینی بیانیه آلماتی و به روزرسانی آن مطابق با اهداف و استراتژیهای پوشش همگانی سلامت در اكتبر ۲۰۱۸ در آلماتی برگزار گردد اشاره و خواهان معرفی نماینده وزارت بهداشت جهت مستند سازی تجارب و فعالیتهای مرتبط ایران جهت رونمایی در اجلاس شد.

1396/11/12
تگهای خبر: بهداشت , خدمات , درمان , سلامت