آیا سركه سیب در درمان سردرد تاثیر دارد؟

آیا سركه سیب در درمان سردرد تاثیر دارد؟ بیمارستان دی: سردرد یكی از شایع ترین مشكلات جسمی در اغلب افراد است كه گاهی خفیف بوده و با درمانی ساده و مختصر بهبود می یابد اما گاهی هم تداوم این مشكل می تواند به دردسری جدی تبدیل گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در بعضی موارد هم افرادی كه به دفعات بیشتری دچار سردرد می شوند ترجیح می دهند به جای مصرف مداوم داروهای شیمیایی از جایگزین های طبیعی استفاده كنند.
در حال حاضر ادعاهای متعددی در مورد خواص سركه سیب از بهبود گوارش گرفته تا درمان سردرد وجود دارد با اینكه خواص درمانی سركه سیب برای رفع سردرد هنوز به صورت عملی ثابت نشده اما همواره از آن بعنوان یك درمان طبیعی با عوارض ناچیز یاد می گردد.
سركه سیب حاوی آهن، پتاسیم و كلسیم است و مواد معدنی موجود در آن و خاصیت اسیدیِ آن می تواند به صورت غیرمستقیم به درمان سردرد كمك نماید.
به طور مثال سركه سیب با كمك به هضم بهتر غذا از سردردهای ناشی از مشكلات گوارشی جلوگیری می كند. همینطور با كاهش قندخون و تنظیم آن سبب جلوگیری از سردردهای ناشی از نوسانات قند خون به خصوص در افراد دیابتی می گردد. باآنكه مصرف سركه سیب در افراد دیابتی باید با مشورت پزشك صورت گیرد.
همچنین استنشاق بخور سركه سیب باعث تمیز شدن سینوس ها و كاهش سردردهای سینوسی هم می گردد.
یكی دیگر از علل اصلی سردرد، كم آبیِ بدن است. باآنكه خیلی از مردم مایعات زیادی در طول روز مصرف می كنند اما بعضی از مایعات مانند نوشیدنی های كافئین دار یا شیرین سبب كم آبی بیشتر در بدن می شوند. افزودن مقداری سركه سیب به حجم زیادی آب و مصرف روزانه آن سبب می گردد آب به لحاظ محتوای معدنی غنی تر شده و از كم آبی بدن و سردردهای ناشی از آن جلوگیری شود.
به گزارش مدیكال نیوز تودی، بدین سان مصرف سركه سیب مانند داروهای مسكن سبب درمان سردردها به صورت مستقیم نمی گردد بلكه با رفع علل اصلی سردرد همچون مشكلات گوارشی، آلرژیك، استرس و فشار خون بالا از بروز سردرد پیشگیری می كند.

1396/11/21
تگهای خبر: دارو , درمان