رئیس انجمن جراحان دهان، فك و صورت ایران:

حدود ۳۰ درصد جراحی های فك و صورت مربوط به تروما است

حدود ۳۰ درصد جراحی های فك و صورت مربوط به تروما است بیمارستان دی: رئیس انجمن جراحان دهان، فك و صورت ایران اظهار داشت: به صورت میانگین ماهانه ۸۰ عمل جراحی فك و صورت در دانشگاه تهران انجام می گردد كه بیش از ۳۰ درصد آنها جراحی های تروما هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر محمد بیات در حاشیه كنگره انجمن جراحی فك و صورت اظهار داشت: در بیمارستان های دانشگاه تهران ماهانه به صورت میانگین ۸۰ عمل جراحی فك و صورت انجام می گردد كه بیش از ۳۰ درصد آنها جراحی های تروما هستند.
وی اضافه كرد: ما به لحاظ دانش جراحی فك و صورت در ایران چیزی كم نداریم اما از لحاظ توانمندی جراحان، آنچه ما را محدود می كند امكانات و تكنولوژیی های روز دنیا هستند كه دسترسی كافی به آنها نداریم.
رئیس انجمن جراحان دهان، فك و صورت ایران اظهار داشت: زمانی بود كه در خیلی از استان های كشور جراح فك و صورت نداشتیم اما امروزه این تخصص در همه استان ها وجود دارد، همینطور در این رشته در هیچ موردی نیاز به اعزام بیمار به خارج از كشور وجود ندارد.
این استان دانشگاه تهران ادامه داد: در طرح تحول سلامت، پوشش بیمه ای برای برخی از خدمات این نوع جراحی وجود ندارد و ممكن است این جراحی ها را زیبایی تلقی كنند. باآنكه ممكن است تاثیر زیبایی داشته باشد اما خیلی از آنها درمانی هستند

1396/11/27
تگهای خبر: جراحی