تولید روزانه 6 تن زباله توسط بیمارستان های كرمان

تولید روزانه 6 تن زباله توسط بیمارستان های كرمان بیمارستان دی: رئیس دانشگاه علوم پزشكی كرمان اظهار داشت: روزانه 6 تن زباله از بیمارستان های كرمان تولید می گردد كه 60 درصد این زباله ها، به صورت ویژه (خونی) هستند كه آلودگی های فراوانی را می توانند تولید كنند كه این مهم توسط ماشین های مخصوص این زباله ها جمع آوری می شوند.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر «حمیدرضا رشیدی نژاد»عصر امروز 30 بهمن ماه در هشتاد و دومین جلسه كارگروه سلامت و امنیت غذایی با اشاره به قضیه قرص برنج و خاصیت شدید كشندگی این محصول خاطرنشان كرد: پادزهری برای قرص برنج وجود ندارد ازاین رو این قرص به هیچ عنوان نباید در دسترس مردم قرار گیرد زیرا در مدت 10 دقیقه فرد استفاده كننده، دچار مرگ خواهد شد.

وی با بیان این كه از سال 84 ممنوعیت نگهداری این محصول در سراسر كشور صادر شد، خاطرنشان كرد: متأسفانه در سال 95، 15 نفر در كرمان در اثر استفاده از این محصول كشته شدند كه از این لحاظ كرمان در رتبه های نخست كشور قرار دارد كه در این راستا اقدامات پیشگیرانه خیلی از قبیل اطلاع رسانی، ممنوعیت فروش و... را انجام داده ایم.

رشیدی نژاد با اشاره به مدیریت پسماند در مراكز درمانی اظهار نمود: در گذشته زباله های بیمارستانی به دلیل عدم امحاء باعث آلودگی سطح شهر كرمان می شد كه ظرف 6 ماه تمامی بیمارستان های شهر كرمان و زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشكی را موظف كردیم كه امحاء زباله ها را انجام دهند كه خوشبختانه این كار به خوبی هم اكنون صورت می گیرد و دیگر خطری در این راستا وجود ندارد و بیمارستان های شهر كرمان دارای دستگاه های زباله سوز هستند.

رشیدی نژاد ادامه داد: روزانه 6 تن زباله از بیمارستان های كرمان تولید می گردد كه 60 درصد این زباله ها، به صورت ویژه(خونی) هستند كه آلودگی های فراوانی را می توانند تولید كنند كه این مهم توسط ماشین های مخصوص این زباله ها جمع آوری می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشكی با بیان این كه 500 كیلوگرم زباله هم توسط مطب های پزشكی در سطح كرمان تولید می شود، اضافه كرد: به دلیل عدم به صرفه بودن جمع آوری این زباله ها، باید مكان و تدابیری برای جمع آوری این زباله ها تعیین شود.

وی با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشكی كرمان در روزهای تعطیلات نوروزی در جهت كنترل و نظارت بر سلامت مواد غذایی اظهار نمود: از 15 اسفندماه تا 15 فروردین ماه سال 97، بازرسی بهداشتی را بخصوص در مراكز توزیع و دستفروش ها به صورت مداوم انجام خواهد گرفت ضمن آن كه همه مراكز بهداشت و درمان و داروخانه های شبانه روزی در این ایام فعال و بازرسان این دانشگاه هم نظارت و بازرسی را به صورت مداوم انجام خواهند داد.

رشیدی نژاد با اشاره به پیوست های سلامت پروژه های استانی اظهار نمود: طبق مصوبه ابلاغ گردیده از وزارت بهداشت، باید طرح هایی كه به شكلی در سلامت مردم نقش و تأثیرگذار هستند، برای آنها پیوست سلامت تهیه شود كه این مورد شامل طرح های نیروگاهی، هسته ای، صنایع نفت و گاز، سنگین و كارخانجات ذوب و فولاد و... است.

وی با اشاره به مراحل تدوین سند توسعه سلامت استان تا سال 1400 خاطرنشان كرد: هم اكنون تدوین سند توسعه سلامت استان صورت گرفته و آماده ابلاغ به وزارت بهداشت و درمان است.






1396/12/01
16:21:05
5.0 / 5
4227
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان