سخنگوی سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛

درآمد ۲۰ هزار میلیاردی تامین اجتماعی برای درمان كارگران

درآمد ۲۰ هزار میلیاردی تامین اجتماعی برای درمان كارگران بیمارستان دی: سخنگوی سازمان غذا و دارو پیش بینی نمود سهم كارگران تامین اجتماعی بابت درمان در سال آینده ۲۰ هزار میلیارد تومان شود.

دكتر كیانوش جهانپور در مورد مصوبه مجلس برای واریز سهم درمان كارگران به خزانه كشور، به خبرنگار مهر، اظهار داشت: برداشت از حق درمان كارگران با این مصوبه البته كماكان در اختیار تامین اجتماعی است، سهم درمان از حق بیمه كارگران به میزان ۹ بیست و هفتم بوده و باید در ردیف مشخصی برای درمان مستقیم و یا غیرمستقیم افرادی كه تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، پیش بینی و هزینه شود و بطور قطع جامعه كارگری و بیمه شدگان از این حركت استقبال خواهند كرد. وی اظهارداشت: پیش بینی می گردد برای سال ۹۷ سازمان تامین اجتماعی ۲۰ هزارمیلیارد تومان را صرف هزینه درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی كند و مهم این است كه هزینه كرد سهم درمان با این مصوبه شفاف تر شده و به موقع انجام می گردد. جهانپور افزود: تردیدی نیست با اجرای این مصوبه نحوه و كیفیت پرداخت مطالبات مراكز دولتی و خصوصی از تامین اجتماعی ارتقاء پیدا می كند، ازاین رو بیشتر هدف هزینه كرد درمان در زمان خود و به هنگام و شفاف مد نظر بوده است و این اقدام برای جامعه زحمتكش كارگری سراسر خیرات و مبرات خواهد بود و شاهد یك اقدام سازنده در جهت اعتماد سازی و درك متقابل بیمه شدگان، بیمه گر و عرضه دهندگان خدمت خواهیم بود. سخنگوی سازمان غذا و دارو تصریح كرد: جهت حركت همه دستگاه ها، مصوبات و سیاست گذاری ها باید بسمت ارتقای اعتماد عمومی و شفافیت و نهایتا ارتقای سرمایه های اجتماعی نهادهای متولی یا متصدی سلامت باشد كه در این مسیر مجلس گام بلند و ارزشمندی برداشته است.

1396/12/05