گلایه های یك جراح؛

تخلفات مالی در بیمارستان های خصوصی

تخلفات مالی در بیمارستان های خصوصی به گزارش بیمارستان دی یك سهامدار بیمارستان خصوصی، پشت پرده ای از تخلفات پزشكانی را اعلام نمود كه همزمان در بخش خصوصی و دولتی فعالیت می نمایند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر محمد حمید كرباسیان با حضور در خبرگزاری مهر، به واكاوی تخلفات برخی پزشكان در بیمارستان های كشور پرداخت.كرباسیان كه جراح سرطان است با اشاره به تخلف هیات موسس و هیات مدیره یك بیمارستان خصوصی در تهران، گفت: چرا باید رئیس بخش یك بیمارستان تحت پوشش وزارت بهداشت، مدیرعامل یك بیمارستان خصوصی باشد. در حالی كه بر اساس قانون وزارت بهداشت، اعضای هیات علمی تمام وقت می بایست بیشتر وقت خود را در بیمارستان دولتی باشند.وی با بیان این مطلب كه تخلف در راستای حضور پزشكان هیات علمی در بخش خصوصی زیاد است و نظارتی هم نمی شود، افزود: چرا باید بیماران بیمارستانی دولتی كه رئیس یكی از بخش های آن، مدیرعامل بیمارستانی خصوصی است، در بخش خصوصی درمان شوند.كرباسیان ادامه داد: در حال حاضر رئیس بخش ارتوپدی یك بیمارستان دولتی در تهران، همزمان مدیرعامل بیمارستان خصوصی در پایتخت است و این شخص ۶ استاد زیردست خودش دارد كه ۴ نفر آنها با او در بیمارستان خصوصی فعالیت و همكاری دارند.وی به عنوان سهامدار این بیمارستان خصوصی، افزود: ۱۸ سال بود كه هیات مدیره این بیمارستان خصوصی تمام درآمد ناخالص بیمارستان را به حساب شخصی واریز می كردند كه به دنبال شكایت كیفری ما، الان یك سال است كه این درآمد به حساب بیمارستان واریز می شود.
كرباسیان به سایر تخلفات این هیات مدیره در ساخت یك بیمارستان جدید، مشاركت در كارهای تجاری و ساختمان سازی اشاره كرد و گفت: متاسفانه این افراد با استفاده از نقص قانون تجارت، گردش مالی بیمارستان مربوطه را در اختیار گرفته اند.این جراح سرطان به یكی دیگر از تخلفات این هیات مدیره در ساخت بیمارستان اشاره كرد و افزود: آنها با استفاده از موافقت اصولی برای ساخت بیمارستان كه به نام افراد دیگری است، اقدام به ساخت بیمارستان كرده اند كه البته در این پروژه هم تخلف دارند.وی توضیح داد: آنها مجوز ساخت بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی را گرفته اند در حالی كه در تبلیغات خود عنوان می كنند قرار است بزرگترین مركز بخش خصوصی كشور با ۷۰۰ تخت بیمارستانی را احداث كنند. همچنین آنها اقدام به فروش سهام به افراد عادی كرده اند بدون اینكه قیمت گذاری شده باشد، در حالی كه آورده شركت سهامی خاص باید برای خودش باشد.كرباسیان مدعی شد كه وزارت بهداشت در جریان روند ساخت این بیمارستان است و گفت: متاسفانه وقتی به وزارت بهداشت مراجعه كردیم و خواستار مشاهده موافقت اصولی پروژه ساخت بیمارستان شدیم، عنوان كردند كه فقط به افراد حقوقی می توانیم نشان بدهیم.این سهامدار بیمارستان بخش خصوصی كه مدعی است در حال حاضر به خاطر اعتراضاتش به روند تخلفات هیات مدیره بیمارستان، اخراج شده است، بر این باور است كه ساختار نظام سلامت كشور تحت فرماندهی بخش خصوصی است.وی با بیان این مطلب كه در خیلی از كشورهای پیشرفته و تراز اول اروپا، وزیر بهداشت پزشك نیست، گفت: نظام سلامت به كارشناس مدیریت نیاز دارد نه پزشك. زیرا، كار پزشك درمان است، و نمی تواند مسائل مبتلا به نظام سلامت را مدیریت كند.وی در عین حال، نسبت به انتخاب وزیر بهداشت از بین جامعه پزشكی گلایه مند بود و خواستار حضور افرادی از جنس مدیران اقتصاد سلامت بر مسند وزارت بهداشت است.كرباسیان با اشاره به درآمد خوب جراحی در كشور، تاكید كرد: در حالی كه بر اساس قانون می بایست ۲۰ درصد تخت های بیمارستانی در بخش دولتی و خصوصی به بخش داخلی و اطفال اختصاص یابد، اما این قانون رعایت نمی شود، چون جراحی درآمد بیشتری دارد و بیشتر تخت ها در اختیار بیمارانی است كه جراحی شده اند.وی در عین حال از جامعه پزشكی كه قربانی معدود جراحانی شده اند كه درآمدهای نجومی دارند، گفت: متاسفانه وقتی اسم پزشك می آید، ذهن ما به سمت درآمدهای نجومی می رود، در حالی كه یك متخصص اطفال كه هیات علمی دانشگاه هم هست، با درآمد ماهانه ۳ تا ۴ میلیون نمی تواند امورات خود را بگذراند.

1396/05/23
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , جراحی , متخصص