وزیر بهداشت اعلام كرد

آمادگی ایران برای صادرات دارو و تجهیزات پزشكی به مجارستان

آمادگی ایران برای صادرات دارو و تجهیزات پزشكی به مجارستان بیمارستان دی: وزیر بهداشت در انتها سفر خود به مجارستان ضمن اشاره به دستاوردهای این سفر اظهار داشت: سفر پر باری به مجارستان داشتیم و امیدواریم بخشی از توافقات انجام شده، اجرایی شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر سیدحسن هاشمی در انتها سفر خود به مجارستان اظهار داشت: در حوزه های كشاورزی، دارو و تجهیزات پزشكی، امكان صادرات ایران به مجارستان وجود دارد.
وی اضافه كرد: می توانیم بیاموزیم و محصولات خویش را به سایر كشورها عرضه نماییم.
وزیر بهداشت همینطور اظهار داشت: در جریان این سفر چندین تفاهم نامه همكاری های مشترك حوزه سلامت بین ایران و مجارستان به امضا رسید و فرصت مناسبی را پیش روی دو كشور قرار داد. نگاه مقامات و مسئولان مجارستان، به شرق و توانمندی های ایران است.
وزیر بهداشت ادامه داد: مجارستان شرقی ترین كشور قاره اروپا است كه ریشه های فرهنگی و تاریخی مشترك زیادی با ایران دارد. فرصت بسیار خوبی برای مسئولان اقتصادی، سیاسی و وزارت بهداشت و علوم ایران فراهم شده كه در جهت توسعه همكاری های مشترك با مجارستان، گام برداشته و از تجارب این كشور استفاده گردد.
بنابر اعلام وبدا، هاشمی اظهار داشت: سفر پر باری به مجارستان داشتیم و امیدواریم بخشی از توافقات انجام شده، اجرایی شود.

1396/12/12
تگهای خبر: بهداشت , دارو