در گفتگو با مهر عنوان شد؛

قیمت سمعك در ایران از ۳ تا ۹ میلیون، الصاق برچسب اصالت از بهار ۹۷

قیمت سمعك در ایران از ۳ تا ۹ میلیون، الصاق برچسب اصالت از بهار ۹۷ بیمارستان دی: مشاور وزیر و مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت، به ارزیابی بازار سمعك در كشور پرداخت و اظهار داشت: قیمت سمعك بر مبنای عرضه و تقاضا در بازار تعیین می گردد.

دكتر رضا مسائلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با عنوان این مطلب كه بیش از ۱۰ شركت وارد كننده سمعك داریم، اظهارداشت: آمارها نشان داده است در سال بیش از ۱۱۵ هزار سمعك در مدلهای مختلف از كشورهایی كه در تولید سمعك دارای تكنولوژی بالایی هستند، وارد كشور می گردد.وی از كشورهایی همچون آلمان، دانمارك و ژاپن، بعنوان كشورهای پیشرو در تولید سمعك نام برد و اظهار داشت: سمعك های وارداتی به كشور، اغلب از این كشورها می آید.مشاور وزیر بهداشت در واكنش به وجود سمعك قاچاق در بازار تجهیزات پزشكی كشور، اظهارداشت: وزارت بهداشت به همراه دانشگاه های علوم پزشكی، بر محصولاتی كه در بازار تجهیزات پزشكی عرضه می شود، نظارت دارند.مسائلی در ارتباط با قیمت سمعك در بازار كشور، اظهار داشت: قیمت سمعك با عنایت به مختصات و آپشن های هر دستگاه متفاوت می باشد، اما به صورت میانگین قیمت سمعك بین ۳ تا ۶ میلیون تومان است.وی ادامه داد: البته سمعك هایی تا قیمت ۹ میلیون تومان هم داریم كه از تجهیزات پیشرفته تری برخودارند. اما، عموما قیمت سمعك ها بین ۳ تا ۶ میلیون تومان است.مشاور وزیر بهداشت با تاكید بر اینكه مجوزهای ما برای واردات با كیفیت ترین سمعك ها صادر می شود، اضافه كرد: سمعك های زیادی با كیفیت پایین هم در دنیا وجود دارد كه ما اجازه واردات آنها را نمی دهیم.مدیركل تجهیزات پزشكی، در ارتباط با الصاق برچسب اصالت بر روی تجهیزات پزشكی، اظهارداشت: از ابتدای سال آینده الصاق این برچسب بر روی برخی تجهیزات پزشكی آغاز می گردد كه سمعك هم در این لیست قرار دارد.وی تصریح كرد: این اقدام در جهت احراز كیفیت كالاهای پزشكی صورت می گیرد كه از مبادی قانونی وارد كشورمان می گردد. در واقع، مصرف كننده با رهگیری كدهایی كه روی بسته های سمعك الصاق شده است، می تواند از كیفیت محصول آگاه شود.

1396/12/19
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , وزارت بهداشت