مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران؛

بیمه سلامت در سال ۹۷ بر مبنای سقف اعتبارات هزینه می كند

بیمه سلامت در سال ۹۷ بر مبنای سقف اعتبارات هزینه می كند بیمارستان دی: مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاكید بر اینكه در سال ۹۷ برپایه سقف اعتبارات هزینه خواهیم كرد، اظهار داشت: به جهت اینكه تكلیف خویش را به درستی انجام دهیم، نیاز به پروتكل درمانی داریم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، طاهر موهبتی در هفتمین جلسه كمیته بیمه سلامت با رویكرد مدیریت هزینه كه با حضور معاونین بهداشت، درمان و غذا و داروی وزارت بهداشت و معاونین سازمان بیمه سلامت برگزار شد، اضافه كرد: باید توجه داشت كه اگر بیشتر از بودجه سازمان هزینه نماییم، تخلف به حساب می آید. ما به جهت اینكه تكلیف خویش را به درستی انجام دهیم، نیاز به گایدلاین و پروتكل درمانی داریم تا برپایه آن خرید راهبردی خدمات را انجام دهیم.
وی تصریح كرد: با عنایت به محدودیت هایی كه وجود دارد باید خرید راهبردی رعایت شود. مسلما اگر منابع وجود داشت با تمام مراكز و مطب هایی كه مورد تائید وزارت بهداشت و نظام پزشكی است، قرارداد امضاء می كردیم ولی با عنایت به شرایط موجود، باید منابع را مدیریت نماییم یعنی از چه كسی، برای چه كسی، با چه مشخصاتی و چه قیمتی باید خرید خدمت صورت گیرد.
موهبتی به تدوین شیوه نامه اجرای پروتكل ها اشاره نمود و اظهار داشت: لازم است كه در این زمینه طی همفكری مدیران كل استانی با كارشناسان، انجمن های علمی و دانشگاه ها، اولویت ها مشخص شود تا برپایه نیازهای هر استان، شیوه نامه اجرای پروتكل ها تدوین شود.
وی همینطور به مبحث استحقاق سنجی اشاره نمود و اضافه كرد: طبق قانون، متولی شیوه نامه استحقاق سنجی سازمان بیمه سلامت ایران است. آن چیزی كه ما در زمینه استحقاق سنجی به دنبال آن هستیم، الكترونیكی شدن تمام خدمات است به نحوی كه بررسی اسناد و صورت حساب هم به صورت الكترونیكی باشد. این مورد حتی می تواند در رفع همپوشانی ها تاثیر بسزایی داشته باشد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: طبق قانون كلیه بخش های عرضه دهنده خدمات تشخیصی، درمانی و دارویی در تمام بخش های خصوصی و دولتی مكلفند در زمان دریافت خدمت ازطریق پایگاه جمعیتی بیمه شدگان كه در محل سازمان بیمه سلامت ایران است، استحقاق سنجی كنند كه این شیوه نامه باید توسط سازمان بیمه سلامت تدوین و ابلاغ شود.
وی ادامه داد: آی تی ابزاری برای تغییر فضای فیزیكی و كاغذی به فضای الكترونیكی است كه بزودی قواعد سازمان هم به صورت الكترونیكی خواهد شد.

1396/12/23
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , خدمات , درمان