آیا سركه سیب می تواند زگیل را درمان كند؟

آیا سركه سیب می تواند زگیل را درمان كند؟ بیمارستان دی: برای درمان زگیل روش های متعددی همچون برداشتن آن توسط پزشك و مصرف داروهای غیرنسخه ای وجود دارد كه البته برخی راهكارهای خانگی مثل سركه سیب هم در این موارد پیشنهاد می گردد باآنكه هنوز اثرگذاری و مضرات احتمالی آن جای سوال دارد؟

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، زگیل برآمدگی سفت پوست است كه از ویروس پاپیلوم انسانی (HPV) ناشی می گردد. تاثیرگذاری سركه سیب در درمان زگیل نامشخص است و گزارش هایی از خطرات و نتایج این درمان خانگی وجود دارد.

در حال حاضر هیچ تحقیق علمی وجود ندارد كه تایید كند سركه سیب درمان موثری برای زگیل است. ایده مطرح شده در مورد این روش درمانی این است كه سركه سیب بافت زگیل را همچون اسید سالیسیلیك از بین می برد.

به طور كلی، سركه می تواند در از بین بردن برخی انواع باكتری ها مورد استفاده قرار گیرد.

نتایج یك تحقیق نشان داده است سركه برای مقابله با باكتری های شایع همچون E.Coli و سالمونلا گزینه مناسبی است. هر چند محققان این فرضیه را در مورد سركه سیب مورد آزمایش قرار نداده اند.

همچنین ممكن است استفاده از مواد حاوی اسید روی پوست عوارض جانبی داشته باشد و بنابراین فرد باید نسبت به آن هوشیار باشد.

به گزارش مدیكال نیوزتودی، باآنكه سركه سیب نسبت به اسیدهای دیگر ضعیف تر است این قابلیت را دارد تا باعث مشكل سوختگی شیمیایی و صدمه دیدن پوست شود. بنابراین افراد باید از استفاده از سركه سیب در مناطق حساس بدن و پوست خودداری كنند.

1396/12/27
تگهای خبر: باكتری , دارو , درمان