۶ درمان خانگی برای پوست های چرب

۶ درمان خانگی برای پوست های چرب بیمارستان دی: در افرادی كه دارای پوست چرب هستند غدد چربی پوست مقدار زیادی سبوم تولید می كنند و به مسدود شدن منافذ پوست و در نهایت آكنه منجر می گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سبوم ماده چربی است كه پوست را حفظ نموده و رطوبت آن را نگه می دارد و برای حفظ سلامت پوست حیاتی است. هرچند، وجود مقدار زیادی از سبوم می تواند به چرب شدن پوست، بسته شدن منافذ پوست و آكنه منجر شود. كنترل پوست چرب اغلب مستلزم آن است كه فرد به صورت مرتب از پوست خود مراقبت كند.

علائم پوست چرب و شدت آن بین افراد مختلف، متفاوت می باشد. ژنتیك می تواند در چگونگی چرب شدن پوست نقش داشته باشد. همینطور تغییرات هورمونی یا سطح بالای استرس می تواند افزایش تولید سبوم در بدن را به همراه داشته باشد.

سایت مدیكال نیوز تودی در این مطلب به چند راهكار برای كاهش علائم پوست چرب اشاره كرده كه به شرح زیر است:

شستشوی مرتب: شستشوی مرتب با آب گرم و صابون می تواند از میزان چربی روی پوست بكاهد.

استفاده از تونر پوست: تونرهای "آسترینجنت" كه حاوی الكل هستند پوست را خشك می كنند. طبق مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۴، آسترینجنت های طبیعی همچون گیاهی موسوم به "فندق افسونگر" كه به تازگی كاربردهای آن در بخش زیبایی افزایش پیدا كرده می توانند خاصیت نرم كنندگی داشته باشند.

خشك كردن صورت: زمانیكه بعد از شستشو و استفاده از تونر صورت را خشك می نماییم باید توجه داشت این كار را با حوله نرم و به آرامی انجام دهیم.

استفاده از پدهای بهداشتی: این پدها مانع از تولید سبوم مازاد پوست نمی شوند اما می توانند از میزان چربی پوست كم كنند.

استفاده از ماسك صورت: بعضی از انواع ماسك های صورت برای درمان پوست چرب مفید هستند. این ماسك ها حاوی تركیب هایی همچون عسل، خاك رس و بلغور جو است.

استفاده از مرطوب كننده ها: مرطوب كننده ها برای پوست مفید است اما باید در انتخاب آن دقت كرد. برای مثال برای افرادی كه پوست چرب دارند استفاده از مرطوب كننده های فاقد چربی می تواند مفید باشد كه هم رطوبت پوست را حفظ نموده و هم بدون چرب كردن پوست از آن حفاظت می كند.

1396/12/28
تگهای خبر: درمان