مشاور اداره كل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:

كاهش زمان درخواست تا صدور پروانه مسئول فنی به یك روز كاری

كاهش زمان درخواست تا صدور پروانه مسئول فنی به یك روز كاری بیمارستان دی: مشاور اداره كل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صدور پروانه فعالیت مسئولین فنی با استفاده از سامانه TTAC اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، مهندس سعید رضایی با بیان این خبر اضافه كرد: باتوجه به ضرورت ثبت نام مسئول فنی در سامانه TTAC و به منظور تسهیل و تسریع دریافت پروانه مسئول فنی، به دستور مدیر كل فرآورده های غذایی سازمان، از تاریخ اول اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ كلیه امور مربوط به صدور پروانه های مسئولین فنی با استفاده از سامانه www.ttac.ir و بخش اشخاص حقیقی و حقوقی امكان پذیر خواهد بود.

وی تصریح كرد: بدیهی است، تائید صلاحیت مسئول فنی در حوزه غذایی و آشامیدنی طبق فرایند بخشنامه مربوطه صرفاً با مطابقت اصل مدارك با مدارك بارگذاری شده صورت خواهد پذیرفت و از دریافت هرگونه تصویر مدارك جدا خودداری می گردد.

مشاور اداره كل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح كرد: بعد از تائید صلاحیت، صدور پروانه مسئول فنی طبق فرایند "دریافت كارت فعالیت مسئول فنی" به شرح پیوست صورت خواهد گرفت.

وی اظهار نمود: كلیه مسئولان فنی كه قبلا دارای پروانه مسئول فنی بوده اند تا آخر خرداد 97 مهلت دارند بعد از ورود به سامانه TTAC نسبت به ثبت نام و پیگیری فرایندهای مربوط به دریافت پروانه مسئول فنی با استفاده از سامانه اقدام نمایند.

مهندس رضایی در انتها خاطرنشان كرد: از ۹۷/۴/۱ كلیه پروانه های فیزیكی صادر شده، از درجه اعتبار ساقط هستند.

1396/12/29
تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو