داروی جدید ام اس امیدی برای بهبود بیماران ام اس پیشرفته

داروی جدید ام اس امیدی برای بهبود بیماران ام اس پیشرفته بیمارستان دی: مطالعه ای بر روی یك داروی جدید برای درمان موارد پیشرفته بیماری ام اس نشان داده است این دارو می تواند پیشرفت بیماری را در كوتاه مدت به تأخیر بیندازد. باآنكه اثرات آن كم است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در آزمایشی كه بر روی ۱۳۲۷ نفر انجام شده است، تنها ۲۶ درصد از بیماران كه داروی سپیونیمود را طی سه ماه مصرف كرده اند، از افزایش میزان ناتوانی های جسمی شان اطلاع داده اند، درحالی كه این آمار در بیمارانی كه دیگر داروها را مصرف می كنند، ۳۲ درصد اعلام شده است.

یك متخصص بیماری ام اس با اشاره به اینكه هنوز درمان های جدیدی برای این بیماری نیاز است، اعلام نمود: هم اكنون هیچ گونه دارویی برای نوع پیشرفته ثانویه ام اس وجود ندارد.

تنها در انگلیس ۱۰۰ هزار مورد بیمار مبتلا به ام اس وجود دارد كه بیماری در بیشتر این افراد در سنین بین ۲۰ تا ۷۰ سالگی تشخیص داده شده است. در اغلب موارد این بیماری با نوع عودكننده- فروكش كننده شروع شده و طی ۱۵ تا ۲۰ سال به نوع پیشرفته ثانویه توسعه می یابد.

بیمارانی كه در این آزمایش شركت داشتند به صورت میانگین ۱۷ سال به صورت كلی از ام اس و ۴ سال از ام اس پیشرفته ثانویه رنج می برده اند.

این آزمایش نشان داد بیمارانی كه از این دارو استفاده می كرده اند ۲۱ درصد ناتوانی كمتری در قدم زدن و حركات دست نسبت به بیمارانی كه از دارونما استفاده می كرده اند، داشته اند.

به گفته مدیر تحقیقاتی انجمن ام اس انگلیس، این نتایج محققان را به نخستین درمان برای افراد مبتلا به ام اس پیشرفته ثانویه نزدیك كرده و بسیار امیدبخش بوده است.

به گزارش بی بی سی، با وجود اثرات قابل توجه این دارو، بعضی از محققان از آن جایی كه اثرگذاری آن بین سه تا شش ماه زمان برده و به اندازه كافی نیست، آن را بعنوان درمانی موثر در ام اس پیشرفته ثانویه ندانسته و آزمایش های دیگری را برای رسیدن به درمان های جدید لازم می دانند.

1397/01/05
تگهای خبر: بیماری , دارو , درمان