رییس سازمان غذا و دارو مطرح كرد

حمایت ویژه از تولیدات داخلی تجهیزات پزشكی و ارتقای كیفیت آنها

حمایت ویژه از تولیدات داخلی تجهیزات پزشكی و ارتقای كیفیت آنها بیمارستان دی: رییس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سال ۱۳۹۷ را با برنامه ریزی در جهت حمایت ویژه از تولیدات داخلی تجهیزات پزشكی و ارتقاء كیفیت آنها ادامه خواهیم داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر غلامرضا اصغری، امروز در دیدار نوروزی با مشاور وزیر و مدیر كل تجهیزات پزشكی و كارشناسان اداره كل تجهیزات پزشكی بر ضرورت حمایت بیش از پیش از تولیدات داخلی تجهیزات پزشكی تصریح كرد.
بنابر اعلام وبدا، در این دیدار رییس سازمان غذا و دارو، ضمن تایید اقدامات انجام شده در سال ۱۳۹۶ در حوزه تجهیزات پزشكی، بر استمرار روند كارها و ازجمله بحث بازبینی و بروزرسانی قیمت گذاری امسال تصریح كرد.
در ادامه دكتر رضا مسائلی، مشاور وزیر و مدیركل تجهیزات پزشكی با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۷ از جانب مقام معظم رهبری در پشتیبانی از خرید كالای ایرانی و پشتیبانی از تولید ملی اظهار داشت: بازنگری و تدوین آئین نامه تجهیزات پزشكی با عنایت به سیاست های كلی نظام سلامت، شفاف سازی و بازنگری دستورالعمل های مرتبط در حوزه تولید تجهیزات پزشكی و اطلاع رسانی به ذینفعان با استفاده از پورتال الكترونیكی imed، برنامه ریزی برای ارتقاء سطح كیفی تولیدات داخلی با استفاده از ظرفیت نظارتی موسسات معتبر بین المللی صادركننده گواهی نشان CE (موسسات NB) همچون اقدامات گروه تجهیزات پزشكی در سال ۱۳۹۷خواهد بود.

1397/01/07
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , سازمان غذا و دارو