مضرات آب با املاح زیاد برای سنگ كلیه

مضرات آب با املاح زیاد برای سنگ كلیه به گزارش بیمارستان دی متخصص اورولوژی و مجاری ادراری اظهار داشت آب با املاح زیاد برای سنگ كلیه مضر نمی باشد و رسوباتی كه زمان جوشیدن آب رسوب می كند، مشكلی ساز نخواهد بود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر فرزاد علامه متخصص اورولوژی و مجاری ادراری با بیان این مطلب، گفت: آب بهترین نوشیدنی است. مصرف چای كمرنگ و نوشابه های گازدار در صورتی كه مشكل انرژی و یا قند نداشته باشد، بلامانع است.علامه افزود: مصرف آب مركبات به عنوان آمیوه برای مبتلایان به سنگ كلیه مفید است.وی با اشاره به این كه نمك و سدیم منجر به تشكیل سنگ كلیه می شود، افزود: در صورت رسوب سدیم یا اسید اوریك، سنگ كلیه تشكیل می شود. بنابراین، افرادی كه از این مشكل رنج می برند بایستی مصرف نمك را كاهش دهند.علامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این كه آیا مصرف گوشت قرمز هم موجب تشكیل سنگ كلیه می شود، خاطرنشان كرد: بر اساس مطالعات انجام شده، مصرف این ماده غذایی می تواند ایجاد مشكل كند. مبتلایان به نقرس و افرادی كه مستعد سنگ های اوریك هستند، حتما تحت نظر پزشك باشند تا ادرار از حالت اسیدی خارج شده و ریسك این مشكل برای آنها كاهش یابد.این اولوروژیست همچنین متذكر شد: تا چند سال پیش این باور غلط وجود داشت كه مصرف آب هایی كه املاح زیادی دارند، سنگ كلیه را افزایش می دهد كه درست نیست. زمانی كه گفته می شود رسوبات آب زیاد است، منظور آهك موجود در آب است كه اصطلاحا آهك سخت می گویند. به بیان دیگر، هر اندازه میزان كربنات كلسیم در آب بیشتر باشد، سختی آب افزایش می یابد.علامه تاكید كرد: رسوباتی كه زمان جوشیدن آب رسوب می كند، مشكلی ساز نیست.

1396/06/06
تگهای خبر: بیماری , اورولوژی