یك نماینده مجلس مطرح كرد؛

شورای عالی بیمه مقصر افزایش خودسرانه تعرفه های پزشكی

شورای عالی بیمه مقصر افزایش خودسرانه تعرفه های پزشكی بیمارستان دی: یك نماینده مجلس، تاخیر در برگزاری جلسات شورای عالی بیمه را عامل اصلی بی نظمی ناشی از دریافت سلیقه ای تعرفه های پزشكی در سال جدید دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدجواد جمالی نوبندگانی، شورای عالی بیمه را مقصر اصلی افزایش خودسرانه تعرفه های پزشكی توسط برخی پزشكان پیش از اعلام تعرفه تعیین شده از جانب وزارت بهداشت دانست و اظهار داشت: بر مبنای قانون تعرفه های پزشكی باید ابتدای هر سال اعلام شود چراكه با آغاز سال هزینه های مراكز درمانی هم افزوده می شود. وی ادامه داد: بدون شك هزینه نیروی تامین اجتماعی ابتدای هر سال افزایش یافته و به دنبال آن هزینه مراكز درمانی كه از این نیروها استفاده می نمایند هم افزایش خواهد یافت از جانب دیگر هزینه پشتیبانی و گاه نرخ داروها هم هر سال افزوده می شود. جمالی اظهار نمود: متاسفانه شورای عالی بیمه به صورت تعمدی و برای فرار از زیر بار مسئولیت جلسات تصمیم گیری برای تعیین تعرفه ها را به تعویق می اندازد و به این امر توجه نمی كند كه افزایش سالانه ده درصد تورم شامل نیروی انسانی و پشتیبانی هم می شود، ازاین رو این اقدام شورای عالی بیمه هم سبب ضرر و زیان مراكز درمانی شده و هم بی نظمی بوجود می آورد. وی یادآورشد: اگر شورای عالی بیمه طبق قانون اواخر هر سال تشكیل جلسه دهد و در آغاز سال جدید تعرفه ها را اعلام نماید، این بی نظمی تولید نمی گردد و در آن صورت اگر برخی مراكز درمانی به صورت سلیقه ای تعرفه ها را بالا برند می توان با متخلفان برخورد كرد. جمالی با تاكید بر اینكه تولید قانون بد بهتر از بی قانونی است خاطرنشان كرد: هم اكنون در زمینه افزایش تعرفه های پزشكی شاهد نوعی بی قانونی هستیم و این مشكلی است كه هر سال شورای عالی بیمه بوجود می آورد. این نماینده مجلس، با اشاره به عواقب بی نظمی در تعیین تعرفه ها تصریح كرد: دریافت سلیقه ای تعرفه ها نارضایتی در سطح عمومی را به همراه داشته و حتی ممكن است برخی در این وضعیت از بی قانونی تولید شده، سوءاستفاده مالی كنند.

1397/01/19
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی , درمان