سخنگوی وزارت بهداشت تاكید كرد؛

قیمت گذاری تجهیزات پزشكی در اختیار وزارت بهداشت است

قیمت گذاری تجهیزات پزشكی در اختیار وزارت بهداشت است بیمارستان دی: سخنگوی وزارت بهداشت، اظهار داشت: سال هاست قیمت گذاری تجهیزات پزشكی طبق مصوبه هیات دولت به این وزارتخانه واگذار شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج حریرچی، در مورد اظهارنظر مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و دبیر تنظیم بازار كشور در خصوص اینكه بر مبنای مصوبه هدفمندی یارانه ها، وزارت بهداشت نباید در قیمت گذاری تجهیزات پزشكی ورود پیدا كند، اضافه كرد: قیمت گذاری تجهیزات پزشكی مطابق مصوبه هیات دولت به وزارت بهداشت واگذار شده است، ضمن اینكه یكی از دستاوردهای مهمی كه باعث كاهش هزینه پرداخت از جیب مردم شده این است كه این وزارتخانه توانسته هم تجهیزات پزشكی را به كلاس های مختلف طبقه بندی كرده و هم برای هر كلاس قیمت مناسب تعیین كند. سخنگوی وزارت بهداشت، ادامه داد: در گذشته كلاس های مختلف بدون اینكه مردم بتوانند شناسایی كنند معمولا جنس كلاس با قیمت بالاتر عرضه می شد، ضمن اینكه قیمت گذاری و ثبت از روش های كنترل بازار است. وی تصریح كرد: برخلاف سایر بازارها كه در اقتصاد كشورهای دیگر و بازار آزاد می تواند قیمت ها را تعیین كند، بازار پزشكی چه در حوزه خدمات و چه تجهیزات پزشكی همچون بازارهایی است كه طبق متون علمی جزء مصادیق شكست بازار است. سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به اینكه نقش حاكمیت در كنترل بازار بسیار مهم است، خاطرنشان كرد: در ایران از ۶ دهه گذشته طبق كمیسیون قانونی كه وجود دارد دارو قیمت گذاری شده و در همین راستا تجهیزات پزشكی هم همچون دارو قیمت گذاری می شود، ضمن اینكه سال هاست دولت با اختیارات هیات وزیران این امر را به وزارت بهداشت واگذار كرده كه همچون سابق در حال اجرای آن هستیم.

1397/01/22
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , وزارت بهداشت