از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشكی اهواز مطرح شد؛

ماجرای كشف پزشكان تقلبی در خوزستان و شیوه های مقابله با آنها

ماجرای كشف پزشكان تقلبی در خوزستان و شیوه های مقابله با آنها بیمارستان دی: اهواز - رئیس دانشگاه علوم پزشكی اهواز از ماجرای كشف پزشكان تقلبی در خوزستان و شیوه های مقابله با این نوع كلاهبرداری پرده برداشت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج نظری پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار نمود: در مورد پزشكان قلابی برخورد و حتی دستگیری هم داشتیم؛ دو سال قبل در مسجدسلیمان یك پزشك قلابی دستگیر شد كه تمامی مدارك های وی بر مبنای استانداردهای یك پزشك واقعی بود. دوست پزشك وی در حادثه تصادفی فوت و بعد تمام مدارك دكتر مرحوم را به نام خود ثبت و عكس خودش را الصاق كرده است. وقتی سازمان نظام پزشكی متوجه یك سری مسائل شدند، قلابی بودن این پزشك تأیید و وی را دستگیر كردند
وی اضافه كرد: در شهرستان باغملك، یك پزشك قلابی تنها چند ساعت در مركز درمانی كار كرد كه بلافاصله دستگیر و با وی برخورد شد.
نظری افزود: بیش از این ها حساسیت داریم و برخورد با چنین قضایایی را وظیفه خود می دانیم؛ خوشبختانه سیستم های نظارتی به صورت مستمر در حال پیگیری امور در این حوزه هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی اهواز با اشاره به اینكه وبای التور با استفاده از آب منتقل می شود، اظهار داشت: این بیماری در حال كنترل است و خطری ندارد؛ البته با افزایش خشكسالی و كاهش میزان آب، امكان بروز این بیماری وجود دارد و مردم باید از مراكز غیرمعتبر آب آشامیدنی را تهیه نكنند.
نظری با اشاره به اینكه بحث قلیان واقعا یك مبحث پیچیده ملی است، ادامه داد: اقدامات خوبی در خوزستان برای جمع آوری قلیان ها انجام شده است.
وی همینطور اظهار داشت: ساخت بیمارستان دو هزار تخت خوابی اهواز در حال پیگیری است ولی باید در شورای اقتصاد مصوب و تضمین شود؛ اجرای این پروژه با تأمین مالی فاینانس انجام می گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی اهواز عنوان كرد: محققان دانشگاه در كنار سایر دانشگاه ها و حتی خارج از كشور در زمینه بروز ریزگردها در حال تحقیقات هستند. به واسطه مطالعات انجام شده طی سال های ۹۵ و ۹۶ موفق به كاهش به حداقل رساندن بیماری های تنفسی شدیم.
نظری در مورد سقط جنین اظهار داشت: به غیر از كسانی كه برای سقط مجوز می گیرند هیچ كسی حق سقط ندارد؛ چون برخی افراد با تأیید پزشك اجازه انجام این كار را دارند.

1397/01/30
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی