وزیر بهداشت خبر داد:

كنترل قیمت دارو با پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز

كنترل قیمت دارو با پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز بیمارستان دی: وزیر بهداشت اظهار داشت: دولت مصمم است مابه التفاوت نرخ ارز برای جلوگیری از افزایش قیمت كالاهای اساسی كه دارو و بعضی از تجهیزات پزشكی است را پرداخت كند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید حسن قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینكه دولت نرخ ارز را ۴ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام نمود و چند نوع ارز نداریم، اظهار داشت: دولت مصمم است مابه التفاوت نرخ ارز برای جلوگیری از افزایش قیمت كالاهای اساسی كه دارو و بعضی از تجهیزات پزشكی است را پرداخت كند. وی اضافه كرد: ازاین رو دو وجه بیشتر نخواهیم داشت یا این اتفاق خواهد افتاد یا مبنای قیمت گذاری ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان در نظر گرفته می گردد. قاضی زاده هاشمی ادامه داد: با دستوری كه رییس جمهور در نشست اخیر صادر كرد بانك مركزی و سازمان برنامه و بودجه موظف می باشند در سقف یارانه ای كه سال قبل برای دارو و تجهیزات پرداخت می شد ارز را با همان قیمت در اختیار تولیدكنندگان كه مواد اولیه نیاز دارند و واردكنندگان قرار دهند. اجازه تحمیل هزینه اضافی به تولیدكننده و واردكننده را نخواهیم داد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی خاطرنشان كرد: داروهای موجود در انبار با نرخ ارز گذشته خریداری شده و طی سه روز آینده هم تعیین تكلیف خواهند شد؛ به هیچ وجه اجازه تحمیل هزینه اضافی به تولیدكننده و واردكننده را نخواهیم داد و در هر صورت مراقبت خواهیم كرد كه آسیبی به آنها وارد نشود؛ نباید به آنها زور بگویم تا اجحافی در حق مردم نشود. وی در گفتگو با خانه ملت با اشاره به اینكه قیمت ها را كنترل خواهیم كرد، اظهار داشت: سایتی هم اعلام شده تا مردم و بیمارانی كه به جهت بیماری مزمن از قبل دارو تهیه می كنند اگر اختلافی قیمتی در مورد دارو و تجهیزات پزشكی مشاهده می كنند با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند تا با متخلفان برخورد لازم صورت گیرد. قاضی زاده هاشمی خاطرنشان كرد: پیش بینی می گردد طی دو تا سه روز آینده با اتحادیه و صنوف دارو و تجهیزات پزشكی جلساتی را برگزار و آنها را توجیه نماییم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با تاكید بر اینكه نباید به سیاستی كه رییس جمهور اعلام نمود خدشه ای وارد شود، خاطرنشان كرد: در غیر این صورت ما افزایش قیمت را برای كالاهای اساسی همچون دارو و تجهیزات نخواهیم داشت در این ارتباط باید به هم اعتماد و در عین حال سریع عمل كرد و بعد هم نظارت نماییم تا سیاست های جدید ارزی طی چند ماه آینده بتواند آرامشی را در بازار تولید كند.

1397/02/01
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دارو