رئیس مركز توسعه گردشگری سلامت كشورهای اسلامی:

مزیت های گردشگری سلامت ایران را به دنیا بشناسانیم، اقتصاد تك محصولی شكست خورده است بیمارستان دی: رئیس مركز توسعه گردشگری سلامت كشورهای اسلامی اظهار داشت: ایران مزیت های باالفعلی در زمینه گردشگری سلامت دارد كه كمتر به آن پرداخته شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، پرویز افشار در نشست خبری كنگره بین المللی توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت با محوریت كشورهای اسلامی بیان كرد: ایران در زمینه گردشگری سلامت مزیت های بالفعلی دارد كه كمتر به آن پرداخته شده و كشورهای دیگر هم آن را نمی دانند. یكی از این موارد سطح بالای امنیت ایران در این منطقه بحران زا و همینطور قابلیت های پزشكی ما است. علاوه بر آن ایران در تولید علم و مقاله بی نظیر است و باید این ظرفیت ها را با صدای بلند به گوش دنیا برساند.

وی اضافه كرد: دنیا به دنبال عرضه خدمات استاندارد است؛ بنابراین ما هم قدم هایی در زمینه استانداردسازی مراكز درمانی خود برای گردشگری سلامت برداشته ایم تا به استانداردهای بین المللی بپیوندیم؛ اما تا رسیدن به این مدینه فاضله فاصله بسیاری داریم. ایران به برخی زمینه ها در حوزه گردشگری سلامت مانند طب ایرانی و گیاهان دارویی اصلا ورود پیدا نكرده و استفاده مطلوبی نداشته است. این ضعف در دیپلماسی سلامت هم وجود دارد و اطلاع رسانی و ارتباط با كشورهای خارجی در این زمینه ضعیف است. این در حالیست كه دنیا از این مكانیسم ها به خوبی استفاده می نماید.

افشار همینطور افزود: باید به این باور برسیم كه اقتصاد تك محصولی شكست خورده است و كشورها باید مزیت بالفعل داشته باشند. نفت دیگر برای ما یك مزیت بالفعل نیست. اگر دست به دست هم دهیم می توانیم تا پنج سال دیگر آمار گردشگران حوزه سلامت را به دو تا دو میلیون و 500 هزار نفر در سال برسانیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در انتها این نشست تفاهم نامه همكاری میان مركز توسعه گردشگری سلامت كشورهای اسلامی و همینطور بیمه "ما" به امضا رسید.

سومین كنگره بین المللی توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت با محوریت كشورهای اسلامی 19 تا 21 اردیبهشت ماه جاری با همكاری وزارت بهداشت، مركز توسعه گردشگری سلامت كشورهای اسلامی، سازمان غذا و دارو، بیمه "ما"، جهاد دانشگاهی، وزارتخانه های بهداشت كشورهای اسلامی، تشكل های گردشگری سلامت برخی كشورها و... برگزار می گردد.

1397/02/11
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمه , سلامت