اولین اظهارنظر رئیس جدید سازمان نظام پرستاری؛

جایگاه مدیر پرستاری در بیمارستان های مستقل باید ارتقاء یابد

جایگاه مدیر پرستاری در بیمارستان های مستقل باید ارتقاء یابد بیمارستان دی: رئیس كل جدید سازمان نظام پرستاری كشور با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اداره بیمارستان های مستقل، خواهان ارتقا جایگاه مدیر پرستاری در این دستورالعمل شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر اصغر دالوندی به مبحث ابلاغ دستورالعمل اداره بیمارستان های مستقل اشاره نمود و اظهار داشت: جامعه پرستاری انتظار دارد كه درتمامی امور در رابطه با حوزه كاری خود در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها با عنایت به این كه بیشترین مقدار خدمات و پرسنل را دارد مورد توجه و عنایت بیشتری قرار گیرد. وی با اشاره به نقد سازمان نظام پرستاری بر دستور العمل اداره بیمارستان های مستقل، خاطرنشان كرد: جامعه پرستاری بعنوان بخش عمده ای از عرضه دهندگان خدمات سلامت، در چنین تصمیمات حساسی شركت داده نمی شوند كه قبلا نمونه های آن طرح استفاده از ظرفیت بیمارستان ها برای تربیت پرستار بوده است. دالوندی در عین حال به نكات مثبت این دستورالعمل اشاره نمود و اضافه كرد: نكته مثبتی كه در این دستورالعمل به چشم می آید، حضور مدیر پرستاری بعنوان یكی از اعضای هیات عامل بیمارستان مستقل است. وی خاطرنشان كرد: آنچه كه در ساختار و میزان اختیارات این تشكیلات آشكار بوده این است كه روسای اداری، مالی و خدمات به مدیریت حوزه خود ارتقا پیدا كرده و به شكلی همطراز مدیر پرستاری شده اند، این در شرایطی است كه در چارت سازمانی سابق مدیر پرستاری مستقیما زیر نظر مدیرعامل و یا رئیس بیمارستان بوده است. رئیس كل سازمان نظام پرستاری، اضافه كرد: انتظار سازمان نظام پرستاری از وزارت بهداشت این است كه با عنایت به تعداد زیر مجموعه های مدیران مذكور و میزان خدمات عرضه شده و حساسیت نوع كار سطح مدیر پرستاری كه در این تشكیلات با مدیران ارتقا یافته حوزه اداری، مالی و خدمات موازی شده است و به تعبیر دیگری تنزل یافته است به سطح بالاتری ارتقا یافته و مستقیما زیر نظر مدیرعامل فعالیت خویش را ادامه دهد، هرچند كه در تبصره سه این دستورالعمل تلویحا در صورت نیاز و بنابه تشخیص مدیرعامل این ارتباط مستقیم ذكر شده است اما سازمان نظام پرستاری خواستار ارتباط مستقیم مدیرپرستاری با مدیر عامل در این تشكیلات است. وی تصریح كرد: پیشنهاد عملی سازمان نظام پرستاری برای رضایت جامعه پرستاری ارتقا جایگاه مدیر پرستاری به معاون پرستاری است كه به تبع آن به دو عنصر رضایت مردم از خدمات پرستاری و افزایش كیفیت خدمات پرستاری توجه بیشتری نشان داده خواهد شد. دالوندی در انتها تصریح كرد: سازمان نظام پرستاری كشور آمادگی خویش را جهت شركت فعال در جلسات كارشناسی این مورد را اعلام می نماید.

1397/02/20
تگهای خبر: بیمارستان , پرستار , خدمات