وزیر بهداشت مطرح كرد؛

وسوسه در صنعت دارو

وسوسه در صنعت دارو به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت اظهار داشت در حوزه دارو وسوسه زیاد می باشد و در عین حال فرصت برای فداكاری نیز موجود است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید حسن قاضی زاده هاشمی در اولین همایش ملی شهدا و ایثارگران داروسازی كشور اظهار كرد: ادای احترام می كنیم به رزمندگان و جانبازان و شهدای گرانقدر و آرزو می كنیم بتوانیم هر آنچه از دستمان بر می آید در راستای اهداف آنها انجام دهیم.وی افزود: یاد و خاطره شهدا نباید منحصر به جلساتی شود كه سالی یكبار برگزار می كنیم در حالی كه شهدا همواره در زندگی ما حضور دارند.وزیر بهداشت اظهار داشت: خانواده شهدا با خدا معامله كرده اند و پیروز شدند و در عین حال خدا نیز به آنها وعده داده است كه شهدا نزد خدا روزی می خورند.هاشمی بیان كرد: امروز روز كارهای بزرگ است و این كارها ارزشش كمتر از كارهایی كه رزمندگان در جنگ انجام داده اند، نیست. ما در حوزه داروسازی افراد خدمتگزاری داریم. آنچه من از فرمایشات امام خمینی آموختم این بود كه هركسی اگر كارش را درست انجام دهد تلكیف از او ساقط است و اخلاق اسلامی مقدمه ست كه برای این ورود به این راه.وی گفت: نیازی به ریاكاری نیست متاسفانه این روزها نگاه ها مادی شده است به همین سبب است كه نفاق بیشتر شده است اما امیدوارم ما برای همیشه بر آن عهد و پیمانی كه هستیم بمانیم.وزیر بهداشت ضمن تشكر از دكتر دیناروند، از مسئولان خواست در این حوزه به دكتر اصغری كمك كنند. هاشمی گفت: در این حوزه وسوسه زیاد است و در عین حال فرصت برای فداكاری نیز وجود دارد. می توانید در جهت اقتصاد مقاومتی و خودباوری ملی گام بردارید.وی افزود: قطعا كسی كه از قبل در حوزه دارو بوده است چشم بیناتری نسبت به كسانی دارد كه تازه به این حوزه ورود كرده است.وی در پایان خطاب به افرادی كه در حوزه وزارت بهداشت هستند گفت: از شما می خواهم كه بیشتر به خانواده شهدا ورزمندگان سر بزنید زیرا در این سالهای اخیر خیلی كوتاهی كرده ایم.

1396/07/02
تگهای خبر: دارو , داروسازی , وزارت بهداشت