رئیس انجمن رادیوتراپی آنكولوژی ایران مطرح كرد؛

پیش نشانه های مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ

پیش نشانه های مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ بیمارستان دی: رئیس انجمن رادیوتراپی آنكولوژی ایران با اشاره به علائم مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ اظهار داشت: افرادی كه مبتلا به پولیپ روده بخصوص به صورت مختلف هستند، زمینه ابتلای بیشتری به سرطان روده بزرگ دارند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكترمحمدرضا قوام نصیری در مورد سرطان روده بزرگ، اظهارداشت: این سرطان شیوع بالایی داشته و طی ۱۵ سال قبل میزان مبتلایان آن بیشتر شده اند و هم در مردان و هم در زنان تولید می گردد. وی اظهار داشت: افرادی كه مبتلا به پولیپ روده بخصوص به صورت مختلف هستند، زمینه ابتلای بیشتری به سرطان روده بزرگ دارند و زنان مبتلا به سرطان سینه هم برپایه تحقیقات و گزارشات مشخص شده كه احتمال مبتلا شدن به روده بزرگ هم در آنها بیشتر است. رئیس انجمن رادیوتراپی آنكولوژی ایران به علائم زودرس سرطان روده بزرگ اشاره نمود و بیان داشت: یبوست و اسهال در صورتی كه بیش از یك ماه ادامه یابد، فرد باید از نظر ضایعات روده بزرگ بررسی شود بخصوص افرادی كه سابقه پولیپ دارند، همینطور دفع خون هم از علائم این بیماری به شمار رفته هر چند كه ممكن است ظاهری سالم داشته باشند. قوام نصیری تصریح كرد: سرطان روده بزرگ نسبت به معده و مری به علت اینكه پیش نشانه های بهتری دارند زودتر تشخیص داده شده و نسبت به شیمی درمانی و رادیوتراپی هم درمان آن بهتر انجام می شود، البته درمان اصلی در این بیماری، جراحی است.

1397/02/29
تگهای خبر: بیماری , درمان , سرطان