مدیر عامل بیمه سلامت؛

تسویه بدهی سال ۹۵ داروخانه ها

تسویه بدهی سال ۹۵ داروخانه ها به گزارش بیمارستان دی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت، اظهار داشت در چند روز آینده مطالبات داروخانه ها در سال ۹۵ در سراسر كشور تسویه گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، طاهر موهبتی افزود: یكی از چالش های جدی امروز پیش روی سازمان های بیمه گر تامین منابع مالی پایدار است و طبیعتاً سازمان بیمه سلامت كه ۹۵ درصد بودجه آن از طریق بودجه عمومی تامین می شود با مشكلات جدی مواجه بوده و اثرات آن به طور مستقیم به ارائه دهندگان خدمت وارد می آید.وی گفت: بیمارستان های دولتی، موسسات خصوصی، مراكز تصویربرداری و داروخانه ها در معرض این آسیب ها هستند و گلایه های به حقی به مجموعه بیمه ای كشور دارند.موهبتی با اشاره به اینكه مطالبات موسسات خصوصی، داروخانه ها و بیمارستانهای دولتی در سال ۹۵ از سازمان حدود ۴ هزار میلیارد تومان است، گفت: حدود ۴۲ هزار موسسه طرف قرارداد ارایه كننده خدمت با سازمان بیمه سلامت داریم و خوشبختانه با تدابیر صورت گرفته مقرر شد در چند روز آینده مطالبات داروخانه ها در سال ۹۵ در سراسر كشور تسویه شود.مدیر عامل سازمان بیمه سلامت افزود: در بعضی استان ها پرداخت مطالبات داروخانه ها به فروردین امسال نیز رسیده و بخشی از مطالبات در سال ۹۵ بیمارستان های دولتی كه انصافاً در شرایط عسر و هرج هستند پرداخت شده است.وی ادامه داد: اخیرا جلسه ای با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشكی ، وزیر اقتصاد و دارایی و خزانه داری كل كشور داشتیم تا اعتباراتی كه از سوی سازمان برنامه و بودجه به سازمان بیمه سلامت تخصیص یافته است، محقق شود.موهبتی گفت: ما موظف هستیم ارائه دهندگان خدمات سلامت از جمله موسسات خصوصی، داروخانه ها، بیمارستان ها اعم از دولتی و خصوصی را حمایت و تامین منابع مالی كنیم.وی گفت: داروخانه های بخش خصوصی از تعدد و تكثر بیشتری برخوردار هستند و چون یك بنگاه اقتصادی كوچك و حجم مطالبات آن نسبت به بیمارستان های دولتی كمتر است بنابراین پرداخت مطالبات این بخش راحت تر است و گرنه در حال حاضر بیمارستان های دولتی ۴ - ۵ ماه از سال ۹۵ را از ما مطالبه دارند و امیدواریم كه تخصیص ها كه بزودی تامین شده و این مطالبات هم پرداخت شود.

1396/07/05
تگهای خبر: دارو , داروخانه , سلامت , بیمارستان