رئیس اداره اورژانس هوایی كشور عنوان كرد؛

راه اندازی ۵ پایگاه جدید اورژانس هوایی در كشور

راه اندازی ۵ پایگاه جدید اورژانس هوایی در كشور بیمارستان دی: رئیس اداره اورژانس هوایی كشور با اشاره به راه اندازی اورژانس هوایی از سال ۷۹ در كشور با همكاری وزارت بهداشت و وزارت دفاع، از انتقال بیش از ۲۰ هزار مصدوم و بیمار به مراكز درمانی اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد سرور، تصریح كرد: از ابتدای آغاز طرح تحول سلامت تا آخر سال گذشته، ۷۲۲۵ ماموریت توسط اورژانس هوایی انجام و ۱۰۶۲۰ بیمار و مصدوم به مراكز درمانی منتقل شده است. وی با اشاره به اینكه تا پیش از آغاز طرح تحول سلامت، ۵ پایگاه اورژانس هوایی در كشور وجود داشت، اضافه كرد: هم اكنون ۳۳ پایگاه اورژانس هوایی در كشور فعال است كه در هفته آینده به ۳۸ پایگاه افزایش می یابد. رئیس اداره اورژانس هوایی كشور اظهار داشت: ۶ بالگرد جدید اورژانس هوایی خریداری و در بعضی از مناطق كشور همچون گناباد، تهران، كرج، ایرانشهر و سمنان مستقر می شوند همینطور بر مبنای توافقات انجام شده ۲ فروند بالگرد جدید دیگر خریداری شده كه بزودی به ظرفیت كشور اضافه می شوند. سرور به تشریح عملیات های اورژانس هوایی از آغاز طرح تحول سلامت تا كنون پرداخت و خاطرنشان كرد: ۵۶ درصد از تعداد كل مصدومان و بیماران انتقال داده شده مربوط به حوادث ترافیكی و ۲۵ درصد مربوط به حوادث غیرترافیكی بوده اند همینطور ۱۰ درصد از ماموریت های اورژانس هوایی مربوط به انتقال مادران باردار، ۶ درصد از ماموریت ها مربوط به بیماران قلبی و افراد دچار سكته قلبی شده و ۳ درصد هم مربوط به بیماران دچار سكته مغزی شده بوده اند. وی در مورد پایگاه هایی كه بیشترین ماموریت اورژانس هوایی را در سال ۹۶ انجام داده اند، اظهار داشت: پایگاه اورژانس هوایی تهران با ۳۴۳ ماموریت، پایگاه اورژانس هوایی الیگودرز با ۳۲۲ ماموریت و پایگاه اورژانس هوایی ایلام با ۱۸۴ ماموریت توانسته اند در سال ۹۶، در رده اول تا سوم فعال ترین پایگاه های اورژانس كشور قرار بگیرند. رئیس اداره اورژانس هوایی كشور در انتها خاطرنشان كرد: در پایگاه اورژانس هوایی الیگودرز لرستان كه تعداد ماموریت های آن در سال ۹۶ در رده دوم قرار داشته، ۷۰ درصد از ماموریت ها با عنایت به صعب العبور بودن مسیرها و عدم امكان تردد آمبولانس، مربوط به انتقال مادران آبستن بوده و از زمان راه اندازی این پایگاه تا كنون، مرگ مادران آبستن در این منطقه از كشور، ۵۰ درصد كاهش یافته است.

1397/03/05
تگهای خبر: بهداشت , درمان , سلامت