در هشتمین شب ماه رمضان؛

وزیر بهداشت از بیمارستان های جنوب شهر تهران بازدید كرد

وزیر بهداشت از بیمارستان های جنوب شهر تهران بازدید كرد بیمارستان دی: وزیر بهداشت شب گذشته و همزمان با هشتمین شب از ماه مبارك رمضان، از سه بیمارستان شهدای یافت آباد، شهدای هفتم تیر و فیروزآبادی در جنوب شهر تهران بازدید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، در این بازدیدها كه تا صبح جمعه به طول انجامید، وزیر بهداشت ضمن بازدید از بخش های مختلف این بیمارستان ها، از بیماران بستری عیادت و با پرسنل این بیمارستان ها، گفتگو نمود.دكتر سید حسن هاشمی از بخش های اورژانس، جراحی زنان، LDR، BICU، CCU و ICU بیمارستان شهدای یافت آباد بازدید و دستوراتی در جهت تامین دستگاه های سی تی اسكن، ام آر آی و تسریع در رفع مشكلات پروژه طرح توسعه این بیمارستان صادر كرد.وی همینطور از بخش های اورژانس، ICU، طرح توسعه ۳۲۰ تختخوابی و پروژه كلینیك ویژه تخصصی و فوق تخصصی در حال ساخت بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید و دستور تامین تجهیزات بخش جدید ICU و هم MRI این بیمارستان را صادر كرد.وزیر بهداشت در اولین ساعات صبح جمعه هم از بخش های مختلف بیمارستان فیروزآبادی شهر ری شامل اورژانس، CCU۲، كلینیك ویژه در حال ساخت، NICU و بخش در حال تجهیز BICU و همینطور طرح توسعه ۳۲۰ تختخوابی این بیمارستان كه هم اكنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیكی دارد، بازدید نمود.

1397/03/07
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان