رئیس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛

بررسی پرونده های دارویی با بسته بندی مخصوص در بیمارستان ها

بررسی پرونده های دارویی با بسته بندی مخصوص در بیمارستان ها بیمارستان دی: رئیس سازمان غذا و دارو، در نامه ای به شركت های دارویی، بررسی پرونده های دارویی با بسته بندی مخصوص در مراكز درمانی را مورد توجه قرار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر غلامرضا اصغری طی نامه ای به شركت های تولیدی و وارد كننده دارو مقرر نمود در صورتی كه این شركت ها پرونده های تولید و یا واردات داروها با بسته بندی های مخصوص استفاده در مراكز درمانی را امسال به این سازمان عرضه نمایند این پرونده ها در مسیر یك ثبت داروها مورد بررسی قرار می گیرد.در متن این نامه آمده است: با عنایت به لزوم تولید و یا واردات داروها در بسته بندی های مخصوص استفاده در مراكز درمانی، به اطلاع تمامی شركت های دارویی می رساند در صورتی كه این شركت ها پرونده های تولید و یا واردات داروها با بسته بندی های مخصوص استفاده در مراكز درمانی را در سال ۱۳۹۷ به این سازمان عرضه نمایند این پرونده ها در مسیر یك ثبت داروها مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید پروانه تولید یا واردات آنها صادر خواهد داد.

1397/03/08
تگهای خبر: دارو , درمان , سازمان غذا و دارو