یافته جدید محققان

داروی آنفلوانزا

داروی آنفلوانزا محققان پروتئین كوچكی را شناسایی كرده اند كه می تواند علائم آنفولانزا را بهبود بخشیده و مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا و احتمالا بقیه انواع بیماری های عفونی را كاهش دهد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پروتئین موسوم به retrocyclin-۱۰۱ (RC-۱۰۱) پروتئینی منحصربه فرد است كه نه تنها خود ویروس آنفلوانزا را تحت تاثیر قرار می دهد بلكه التهاب مضر ناشی از ویروس را نیز هدف قرار می دهد.
دنیل پرانتنر، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مریلند آمریكا، در این باره می گوید: «ما فكر می كنیم این پروتئین می تواند منجر به تولید داروی قوی برای مقابله با این بیماری و در كل مقابله با التهاب شود.»
در این مطالعه، تیم تحقیق تاثیرات RC-۱۰۱ را بر سلول های انسانی و در مدل حیوانی آنفلوانزا با استفاده از موش ها، بررسی كردند.
محققان بعد از مطالعه سلول های ایمنی انسان دریافتند RC-۱۰۱ دارای دو تاثیر مثبت است.
اول اینكه مانع از عفونی شدن سلول ها از طریق ویروس آنفلوانزا می شود؛ دوم اینكه، مسیر التهابی كه در پس اكثر علائم عفونت آنفلوانزا هست، نظیر تب، درد، بیحالی و دشواری در نفس كشیدن را مسدود می كند.
به گفته پرانتنر، این عملكرد دوگانه منحصربه فرد است.
همچنین در مدل حیوانی نیز مشخص شد كه موش های درمان شده با RC-۱۰۱ كمتر دچار علائم شدید آنفلوانزا شدند و میزان مرگ و میرشان نیز كاهش یافت.
در بین گروه كنترل، ۹۰ درصد موش ها مردند؛ در بین گروه دریافت كننده RC-۱۰۱، تنها ۲۰ درصد مردند.

1396/07/12
تگهای خبر: دارو , درمان , بیماری , آنفلوانزا