آیا عوامل بیماری زای موجود در استخر با مواد ضدعفونی كننده از بین می روند؟

آیا عوامل بیماری زای موجود در استخر با مواد ضدعفونی كننده از بین می روند؟ بیمارستان دی: مركز كنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC)اعلام كرد: استخر هتل ممكن است یك سرگرمی مورد علاقه باشد،  اما در واقع آبی مملو از مشكلات بهداشتی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از بیزینس تراولر، مركز كنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده گزارش داد كه یكی از سه مورد شیوع بیماری های خاص در میان سال های 2000 تا 2014 مربوط به استخر هتل ها بوده است.
خیلی از بیماری های ناشی از استخر شامل انگل كریپتوسپوریدیوم، باكتری سودوموناس و لژیونلا است كه به تمیزكننده ها و ضد عفونی كننده ها مقاوم هستند.
كریپتوسپوریدیم باعث اسهال، لژیونلا سبب مشكلات تنفسی و سودوموناس سبب تولید عفونت های پوستی می گردد.
انگل كریپتو به علت شنا كردن افراد مبتلا به انگل در استخر انتشار یافته و باعث آلودگی سایر افراد با فرو بردن آب استخر خواهد شد.
میشل هلاسا R.N.، M.P.H مدیر برنامه ریزی بهداشت و سلامتی CDC می گوید: آب مسموم به كریپتو سبب تولید بیماری كودكان و بزرگسالان و مشكلاتی مانند اسهال، گرفتگی معده، تهوع و استفراغ خواهد شد. كلر قادر به از بین بردن كریپتو نیست.
باكتری های لژیونلا و سودوموناس هم در یك محیط لجن آلود به علت عدم روش صحیح برای پاكسازی در استخر رشد می كنند.

1397/03/11
تگهای خبر: باكتری , بهداشت , بیماری