سخنگوی سازمان اورژانس خبر داد؛

نیروهای اورژانس كشور هفته گذشته ۳۷۰ ماموریت ویژه داشتند

نیروهای اورژانس كشور هفته گذشته ۳۷۰ ماموریت ویژه داشتند بیمارستان دی: سخنگوی سازمان اورژانس كشور اظهار داشت: در هفته گذشته ۳۷۰ ماموریت ویژه توسط اورژانس ۱۱۵ انجام شد كه ۴۴ درصد آنها، ماموریت های ترافیكی بود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مجتبی خالدی، تصریح كرد: بیشترین ماموریت های ویژه ترافیكی انجام شده در هفته گذشته مربوط به استان های مازندران، خراسان رضوی و البرز بود. همینطور ۱۰ درصد از ماموریت های ویژه ترافیكی مربوط به خودروهای سنگین، ۹ درصد مربوط به وانت بار و ۴ درصد مربوط به خودروهای حمل و نقل عمومی بودند. وی خاطرنشان كرد: در ۳۷۰ ماموریت ویژه اورژانس ۱۱۵ كشور در هفته گذشته، به ۱۱۶۸ مصدوم و بیمار خدمات عرضه شد و از این بین، ۱۰۱۲ نفر به مراكز درمانی منتقل شدند. سخنگوی سازمان اورژانس كشور با اشاره به مهمترین حوادث هفته گذشته، اظهار داشت: در حادثه واژگونی مینی بوس در ۱۶ خرداد ماه در محور سواد كوه-فلورد، ۲۱ نفر مصدوم شدند. همینطور حوادثی مانند واژگونی مینی بوس در محور بابل-جاده گنج افروز در ۱۸ خرداد ماه با ۱۴ مصدوم، مسمومیت غذایی در شهرستان كمیجان استان مركزی با ۱۲ مسموم در ۱۸ خرداد ماه، توفان در كلاردشت و عباس آباد مازندران با ۸ مصدوم و زمین لرزه ۴.۲ ریشتری یاسوج در ۱۶ خردادماه با ۵ مصدوم، مهمترین حوادث هفته گذشته بودند. خالدی خاطرنشان كرد: اورژانس كشور در مراسم بیست و نهمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) به ۳۰۸۰ نفر و در جریان راهپیمایی روز جهانی قدس هم به ۵۲۵ نفر خدمات فوریت های پزشكی عرضه و در این مراسم ها، ۵۳ نفر را به مراكز درمانی منتقل كرد. وی در مورد ماموریت های اورژانس هوایی در هفته گذشته هم اظهار داشت: اورژانس هوایی در هفته گذشته ۳۹ ماموریت در كشور انجام داد كه ۱۷ مورد معادل ۴۳ درصد از آنها ماموریت های ترافیكی و ۲۲ مورد معادل ۵۷ درصد از آنها، ماموریت های غیرترافیكی بودند. سخنگوی سازمان اورژانس كشور ادامه داد: اورژانس هوایی در هفته گذشته ۲۹ مصدوم حوادث ترافیكی و ۲۲ بیمار حوادث غیرترافیكی را به مراكز درمانی منتقل كرد.

1397/03/20
تگهای خبر: خدمات , درمان