عضو كمیسیون بهداشت مجلس مطرح كرد؛

كمترین درآمدهای پزشكی، درآمد بالای سه رشته جراحی

كمترین درآمدهای پزشكی، درآمد بالای سه رشته جراحی بیمارستان دی: عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اظهار داشت: متخصصان عفونی و روانپزشكان از كمترین درآمد و متخصصان جراحی مغز و اعصاب، عمومی و ارتوپدی از بیشترین میزان درآمد برخوردار می باشند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حیدرعلی عابدی، اضافه كرد: دریافتی پزشكان در دو قالب حقوق و درآمد صورت می گیرد كه درآمد آنها تحت عنوان كارانه پرداخت می شود، از جانب دیگر اگر پزشكی در بخش خصوصی هم فعالیت كند از بخش دولتی حقوق می گیرد اما در بخش خصوصی درآمد كسب می كند.وی ادامه داد: البته اگر وزارت بهداشت به پزشكی برای تمام مدت نیاز داشته باشد اجازه نمی دهد كه در بخش خصوصی هم فعالیت كند، اما بخشی از درآمدی كه در بخش خصوصی می تواند داشته باشد را تامین كرده و برای آن درصد تعیین می كند.عابدی اظهار نمود: درآمد پزشكان به تخصصی كه دارند بستگی دارد، كما اینكه متخصص بیماری های عفونی از كارانه بالایی برخوردار نیست و حتی ممكن است كمتر از حقوقی كه دارد كارانه دریافت كند، متخصص داخلی كارانه متوسطی را دریافت می كند، اما جراحان دارای كارانه بیشتری هستند.وی خاطرنشان كرد: بدون شك درآمد یك متخصص داخلی با یك چشم پزشك یا مغز و اعصاب همیشه متفاوت بوده است و می توان گفت برای متخصصان بیماری های عفونی، كودكان و روانپزشكان یك متوسط دریافتی، برای متخصصان داخلی یك نرخ متوسط دریافتی و برای پزشكان جراح هم یك متوسط دریافتی می توان عرضه داد.عابدی با اشاره به سطوح دریافتی برای متخصصان اضافه كرد: در رده معمولی متخصصان عفونی و روانپزشكان هستند، درآمدهای متوسط برای متخصصان داخلی، قلب داخلی، مغز و اعصاب داخلی و بالاترین درآمد برای متخصصان جراح مغز و اعصاب، عمومی و ارتوپدهایی كه دیسك كمر و ستون فقرات عمل می كنند، وجود دارد.وی یادآورشد: بطور قطع هر متخصصی كه بیشتر كار می كند درآمد بالاتری هم دارد، به این معنا كه ممكن است یكی از متخصصان به غیر از ساعات اداری تنها ۳ ساعت كار كند اما برخی متخصصان هم بیشتر از ۶ ساعت كار كنند كه كارانه آنها بر مبنای ساعات كاری كه فعالیت می نمایند تعیین می گردد و اینجا تفاوت ها از این طریق حاصل می شود، ازاین رو ما همیشه در این حوزه اختلاف درآمد خواهیم داشت.عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تصریح كرد: در این زمینه مبحث قابل انتقاد این است كه افزایش ناگهانی كه ۳ سال قبل در تعیین تعرفه ها اتفاق افتاد، درآمدها را نامتوازن كرد و سبب شد كه خیلی از بیمارستان ها و بیمه ها هم بدهكار شوند و اگر از آن عبور نماییم درآمد متخصصان بحثی نیست كه در مورد تفاوت های موجود در آن متمركز شویم.

1397/03/24
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , درمان