توان صادراتی شركت های دانش بنیان حوزه تجهیزات پزشكی تقویت می گردد

توان صادراتی شركت های دانش بنیان حوزه تجهیزات پزشكی تقویت می گردد بیمارستان دی: تفاهم نامه همكاری بین مركز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و اداره كل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت با هدف تقویت توان صادراتی و انتقال فناوری به امضا رسید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در اولین روز نمایشگاه بین المللی ایران هلث، تفاهم نامه توسعه كسب و كار بین المللی شركت های دانش بنیان و فناور حوزه تجهیزات پزشكی با استفاده از تقویت توان صادراتی و انتقال تكنولوژی بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به امضا رسید.
این تفاهم نامه به امضای رضا مسائلی مشاور وزیر و مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت و علی‎مرتضی بی رنگ، قائم مقام معاون علمی و فناوری رییس جمهور در امور بین الملل و رییس مركز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری رسید.
یكی از اركان تحقق اقتصاد مقاومتی، توجه ویژه به توسعه اقتصاد دانش بنیان است كه به توسعه بین المللی كسب و كار شركت های دانش بنیان وابسته است و در اسناد بالادستی كشور همچون سیاست های كلی علم و فناوری، سیاست های كلی اقتصاد مقاومتی، نقشه جامع علمی كشور، قانون احكام دائمی برنامه های توسعه ای كشور و قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، توجه به توسعه صادرات محصولات دانش بنیان و ارتقای سطح بنگاه ها در رسیدن به این هدف والا، به صراحت مورد تاكید قرار گرفته است.
در این تفاهم نامه مقرر شده است كه از تقویت توان صادراتی و انتقال فناوری شركت های دانش بنیان و فناور حوزه تجهیزات پزشكی بخصوص تمهید حضور در رویدادهای بین المللی، دریافت استانداردهای بین المللی، انجام تحقیقات بازار و ثبت خارجی محصولات حمایت صورت گیرد.
بر مبنای اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، همینطور استفاده از ظرفیت كارگزاران عرضه دهنده خدمات تخصصی صادراتی و معرفی كارگزاران مناسب برای عرضه خدمات به شركت های دانش بنیان و فناور، اطلاع رسانی برنامه های حمایتی و به اشتراك گذاری اطلاعات حمایت های انجام شده به شركت های دانش بنیان و فناور و همینطور رفع موانع توسعه كسب و كار این شركت ها در سطح ملی و بین المللی از دیگر موارد این تفاهم نامه است.

1397/04/02
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , فناوری