تولد نوزاد عجول سر جلسه كنكور مادر

تولد نوزاد عجول سر جلسه كنكور مادر بیمارستان دی: رییس سازمان سنجش آموزش كشور از زایمان یكی از داوطلبان كنكور ۹۷ در حوزه امتحانی مریوان اطلاع داد و اظهار داشت: این سازمان به رسم یاد بود هدیه ای را به این كودك تقدیم خواهد نمود.

دكتر ابراهیم خدایی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا ضمن اعلام این خبر، اظهار نمود: یكی از داوطلبان حوزه امتحانی مریوان در ساعات اولیه شروع آزمون با درد زایمان مواجه گردید و نوزاد پسر خویش را به دنیا آورد.

وی در ادامه خاطرنشان كرد: این داوطلب كه همراه همسر خود در محل آزمون حضور یافت، در دقایق اولیه پس از آغاز جلسه كنكور درد زایمانش شروع می گردد و فقط توانسته بود به چند سوال عمومی آزمون پاسخ بدهد. هم اكنون حال مادر و نوزاد مساعد است.

رییس سازمان سنجش آموزش كشور تاكید كرد: این سازمان به رسم یادبود هدیه ای را به نوزاد تازه متولد شده كنكور ۹۷ تقدیم خواهد نمود.

خدایی در انتها اظهار داشت: این داوطلب می تواند در رشته های بدون آزمون و با تأثیر سوابق تحصیلی در رشته مورد علاقه خود ثبت نام و در دانشگاه تحصیل كند.

1397/04/08
تگهای خبر: تحصیل , زایمان