اختصاص 8 میلیارد تومان اعتبار برای تكمیل بیمارستان 32 تختخوابی بهمئی

اختصاص 8 میلیارد تومان اعتبار برای تكمیل بیمارستان 32 تختخوابی بهمئی بیمارستان دی: سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشكی یاسوج اظهار داشت: در ملاقاتی كه با مدیركل منابع فیزیكی و مدیركل بودجه و پایش عملكرد وزارت بهداشت داشتیم تفاهم نامه تأمین 6 میلیارد تومان اعتبار جهت تكمیل بیمارستان بهمئی در سالجاری و 2 میلیارد تومان برای سال 1398 در نظر گرفته شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، «امین الله بابویی» اضافه كرد: در این سفر كه مدیران بودجه و منابع فیزیكی دانشگاه هم حضور داشتند، در مورد پپیشرفت این پروژه ملی صحبت هایی مطرح و جهت تكمیل آن، این بودجه در نظر گرفته شد.
وی تكمیل همه پروژه های عمرانی دانشگاه در تمام شهرستان های استان را از اولویت های این معاونت برشمرد و اضافه كرد: با بازدید از این پروژه ها و نظارت مستمر تمام تلاش خویش را خواهیم كرد كه پروژه ها در زمان مقرر به بهره برداری برسند كه در این موارد رایزنی ها و پیگیری های مناسبی هم با وزارت داشته ایم.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشكی یاسوج هم چنین اختصاص مبلغ یك میلیارد و 700میلیون تومان را جهت تكمیل و خرید تجهیزات و تأسیسات كلینیك های دهدشت و گچساران را از دیگر دست یافته های این سفر عنوان نمود.
بابویی خاطرنشان كرد: امید است با بهره برداری از بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان بهمئی از رجوع و ایاب و ذهاب به سایر شهرستان های همجوار كاسته و بتوانیم خدمات مناسبی به مردم شریف این شهرستان در حوزه سلامت عرضه دهیم.

1397/04/20
تگهای خبر: بهداشت , وزارت بهداشت