در سمپوزیوم تازه های آرتروز زانو عنوان شد؛

شیوع آرتروز زانو در جامعه ایرانی

شیوع آرتروز زانو در جامعه ایرانی بیمارستان دی: دبیر انجمن طب فیزیكی، توانبخشی و الكترودیاگنوز ایران، با اشاره به شیوع ۲۰ درصدی آرتروز زانو در جامعه ایرانی، اظهار داشت: پیشگیری و درمان آرتروز نیاز به آموزش بیماران دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، چهارمین سمپوزیوم تازه های آرتروز زانو به همت انجمن طب فیزیكی و توانبخشی ایران و واحد توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان شهید مدرس، روز جمعه ۲۸ مهر ۹۶ در سالن آمفی تئاتر بیمارستان شهید مدرس تهران با حضور ۳۰۰ نفر از اساتید، متخصصین و دستیاران تخصصی طب فیزیكی و توانبخشی و پزشكان عمومی برگزار گردید. دكتر سید احمد رئیس السادات دبیر انجمن طب فیزیكی، توانبخشی و الكترودیاگنوز ایران، با اشاره به شیوع ۲۰ درصدی آرتروز زانو در جامعه ایرانی عنوان كرد: پیشگیری و درمان آرتروز نیاز به آموزش بیماران جهت اصلاح شیوه زندگی دارد. وی اضافه كرد: باتوجه به عدم وجود درمان قطعی و دائمی در آرترو، توضیه به كاهش وزن، فعالیت فیزیكی مناسب و ورزش درمانی و بكارگیری طب فیزیكی در كنترل درد از مهمترین روش های پیشگیری و مدیریت درمان در این بیماران به حساب می آید. رئیس السادات در ادامه اظهار داشت: این سمپوزیوم با مشاركت اساتید رشته های مختلف ارتوپدی، طب فیزیكی و توانبخشی، روماتولوژی و بر مبنای آخرین دستاوردهای علمی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان آرتروز زانو برگزار خواهد شد. وی خاطرنشان كرد: این سمپوزیوم دارای۵ امتیاز بازآموزی جهت پزشكان عمومی، متخصصین طب فیزیكی و توانبخشی است و به صورت مجانی برگزار گردید. عضو هیات علمی بیمارستان شهید مدرس اضافه كرد: اپیدمیولوژی و بار بیماری، عوامل خطر و روش های پیشگیری از آرتروز، اصول بیومكانیك، روش های تصویر برداری، اندیكاسیون های جراحی، درمان های دارویی مرسوم، توانبخشی مبتنی بر شواهد، لیزر درمانی، طب سوزنی، كاربرد كفش، كفی و وسایل كمك حركتی و درمان های نوین شامل تزریق پلاسمای غنی از فاكتور رشد (PRGF)، پلاسمای غنی از پلاكت (PRP)، ازن درمانی، بكارگیری تزریق سم بوتولینیوم و آموزش سونوگرافی مفاصل با تاكید بر تزریقات تحت هدایت سونوگرافی در اداره آرتروز از جمله مباحثی است كه در این سمپوزیوم به آنها پرداخته شد.

1396/07/28
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , درمان