معاون مركز مدیریت پیوند وزارت بهداشت اعلام كرد؛

وزارت بهداشت متولی خرید خدمت بیماران خاص، تعریف بسته خدمتی

وزارت بهداشت متولی خرید خدمت بیماران خاص، تعریف بسته خدمتی بیمارستان دی: معاون فنی مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت، اظهار داشت: در جهت حفاظت مالی از بیماران خاص، بسته خدمتی تعریف شده است كه خرید خدمت این بیماران توسط وزارت بهداشت صورت می گیرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر جمشید كرمانچی در نشست سراسری روسا و كارشناسان امور دندانپزشكی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور با اشاره به اینكه مبحث بیماران خاص بعنوان گروه های صدمه پذیری كه نمی توانند از هر محلی خدمت درمانی دریافت نمایند، از اولویت های مهم معاونت درمان است، تصریح كرد: مراكز جامعی برای عرضه خدمات به بیماران خاص در مناطق مختلف كشور پیش بینی شده و سه بعد در این زمینه مد نظر قرار گرفته است. وی، نخستین بعد در عرضه خدمت به بیماران خاص را افزایش دسترسی به داروهایشان عنوان نمود و اظهار داشت: اعتقاد ما بر این است كه بیمار باید در شهر خود، خدمت درمانی را دریافت كند و با وجود متخصصین و پتانسیل هایی كه در كشور وجود دارد، نیازی به جابه جایی بیماران از استانی به استان دیگر وجود ندارد. با تدوین برنامه عملیاتی و اهتمام به آن با استفاده از مشخص كردن مراكز عرضه دهنده خدمت، تجهیزات مورد نیاز و حضور اساتید برجسته با عنایت به توان علمی كشور، می توان به این هدف دست یافت. معاون فنی مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت، تصریح كرد: در جهت حفاظت مالی بعنوان دومین بعد عرضه خدمت به بیماران خاص، بسته خدمتی تعریف شده است. برپایه این بسته، خرید خدمت این دسته از بیماران توسط خود وزارت بهداشت صورت می گیرد. كرمانچی بیان كرد: اگر هزینه دندانپزشكی بیماری در مركزی مازاد بر سقف تخصیص داده شده باشد، بعنوان موارد ویژه، طی مكاتبه دانشگاه علوم پزشكی و بررسی در كمیته و تایید توسط اساتید، این موارد هم با استفاده از وزارت بهداشت پرداخت می گردد. وی، كیفیت خدمات را بعد سوم معرفی نمود و افزود: در این مورد عرضه خدمات مناسب و با استاندارد مورد تایید خواهد بود و هدف این است كه بیماران سرگردان نشوند و چرخه درمان طولانی نشود. كرمانچی با اشاره به اینكه هم اكنون بیماران خاص و شهرهایی كه با بیشترین تعداد بیمار هستند، شناسایی شده اند، خاطرنشان كرد: تمامی امكانات مربوط به بیماران خاص در كشور وجود دارد و این امكانات برای بهره مندی بیماران، تنها نیازمند مدیریت و حمایت است. معاون فنی مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت، خاطرنشان كرد: امیدواریم در سال ۹۷ و در مركز مدیریت پیوند و امور بیماری ها بتوانیم، مراكز بیشتری را گسترش دهیم. افق دید ما روزی است كه بیماران خاص، خدمات درمانی را بدون جابه جایی و در محل زندگی خود دریافت نمایند.

1397/05/01
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی