در نامه ای به دادستان تهران درخواست شد؛

سایت های خرید و فروش كلیه توقیف شوند، برخورد با دلالان اعضای بدن

سایت های خرید و فروش كلیه توقیف شوند، برخورد با دلالان اعضای بدن بیمارستان دی: رئیس انجمن پشتیبانی از بیماران كلیوی در نامه هایی خطاب به دادستان تهران و رئیس پلیس فتا، خواهان توقف سایت ها و كانال های خرید و فروش كلیه شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، داریوش آرمان، در این نامه ها نوشته است: وبسایت های مختلف و كانال های تلگرامی ناشناس مبادرت به انتشار آگهی های خرید و فروش كلیه و اعضای بدن می كنند كه این امر نه تنها یك اقدام غیرقانونی و غیرانسانی است كه دلالان گرداننده این سایت ها و كانال ها با استفاده از مشكلات مردم نیازمند و عرضه اطلاعات گمراه كننده سبب سرگردانی و گرفتاری های فراوان پزشكی، درمانی و هم شكایات حقوقی فراوان شده اند.وی با اشاره به اینكه تعدادی از افراد نیازمند پیوند كلیه به علت خروج از چارچوب های قانونی و به رغم اطلاع رسانی انجمن، نه تنها مال خویش را باخته اند بلكه جان آنها هم در معرض خطر قرار گرفته، افزوده است: از آن مقامات محترم قضائی و انتظامی درخواست می گردد با صدور دستور توقیف سایت های اینترنتی و كانال های تلگرامی فعال در این زمینه و برخورد انتظامی با دلالان و گردانندگان این شبكه های غیرقانونی، مانع از بروز مشكلات جدی برای بیماران نیازمند كلیه شوید.در این نامه تاكید شده است: انجمن خیریه پشتیبانی از بیماران كلیوی ایران بعنوان قدیمی ترین تشكل خیریه و بزرگترین انجمن تخصصی در این حوزه با داشتن بیش از ۲۰۰ شعبه در سراسر كشور آمادگی دارد بدون هیچ چشم داشت مادی همه خدمات لازم در این زمینه را به نیازمندان واقعی پیوند كلیه ارائه نماید.

1397/05/03
تگهای خبر: سایت