نماینده وزیر بهداشت در مناطق زلزله زده اعلام كرد

كنترل بیماری های واگیر در مناطق زلزله زده، مقاوم سازی بیمارستان سرپل ذهاب

كنترل بیماری های واگیر در مناطق زلزله زده، مقاوم سازی بیمارستان سرپل ذهاب بیمارستان دی: نماینده وزیر بهداشت در مناطق زلزله زده كرمانشاه تصریح كرد كه با عنایت به اقدامات نهادهای مسئول، زمینه طغیان بیماری های واگیر در این مناطق از بین رفته است.

دكتر طیب قدیمی در گفت وگو با ایسنا، درباره وضعیت مراكز درمانی مناطق زلزله زده كرمانشاه توضیح داد و اظهار داشت: هم اكنون تعدادی از خانه های بهداشت در كانكس فعالیت می نمایند، اما كانكس درمانی نداریم و همه اقدامات درمانی در بیمارستان انجام می گردد. تا زمانی كه خانه های بهداشت درحال احداث، آماده بهره برداری شوند، این خدمات در كانكس انجام می گردد. حدود هفت مركز بهداشتی و درمانی و ۴۵ خانه بهداشت در حال احداث هستند و در آینده ای نزدیك تعدادی از آنها به بهره برداری می رسند.

قدیمی درباره روند ساخت بیمارستان سرپل ذهاب هم توضیح داد و اظهار داشت: این بیمارستان در حال مقاوم سازی است و بیمارستانی موقت و پیش ساخته به مردم خدمت عرضه می كند. بیمارستان پیش ساخته هم با تعداد تخت و متخصص بیشتر از قبل و همینطور هشت تخت دیالیز فعالیت می‎كند. همینطور یكی از خیران مقرر است بیمارستانی ۵۰ تختی احداث كند و كار ساخت آن شروع شده است، اما ساخت آن تاثیری در روند درمانی فعلی ندارد و نبود آن مشكلی تولید نمی نماید.

نماینده وزارت بهداشت در مناطق زلزله زده كرمانشاه درباره چگونگی حمایت درمانی از بیماران كلیوی در این مناطق هم توضیح داد و اظهار داشت: از زمستان تابحال ۸۰ دستگاه دیالیز در این منطقه فعال می باشند. همینطور قبل از زلزله شش تخت دیالیز برای ۲۸ تا ۳۰ بیمار فعال بوده كه اكنون این تعداد به هشت دستگاه جدید افزایش یافته است.

قدیمی با تاكید بر اینكه هم اكنون با مشكل بهداشتی خاصی در این مناطق روبرو نیستیم، اضافه كرد: با تلاش وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه و سایر نهادها مانند آبفا، آبفار، جهاد كشاورزی و... زمینه طغیان بیماری های واگیر از بین رفته و بیماری عفونی كه مردم را تهدید كند، اتفاق نیفتاده است.

وی اضافه كرد: سم پاشی، دپوی نخاله در نقطه ای خاص و هدایت روان آبها با هماهنگی نهادهای مسئول انجام شده و این آمادگی بوجود آمده كه تا كنون شاهد طغیان بیماری واگیر در فصل گرما نباشیم.

1397/05/10
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , درمان