سومین فن بازار سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی برگزار می گردد

سومین فن بازار سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی برگزار می گردد بیمارستان دی: سومین فن بازار سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی كشور همزمان با سومین جشنواره ملی و كنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی برگزار می گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سومین دوره فن بازار سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی در سومین جشنواره ملی و كنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی به صورت تخصصی و با همكاری تمامی ذینفعان این رویداد برگزار می شود.
این رویداد به جهت تهیه بستری برای مبادله فناوری های سخت افزاری و نرم افزاری این حوزه و بهره گیری از توان و ظرفیت بالقوه كشور برگزار می گردد. در این بخش توانمندی های آماده سرمایه گذاری و قابل توسعه به تولیدكنندگان و عرضه كنندگان، متقاضیان، كارآفرینان و سرمایه گذاران دخیل در حوزه سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی معرفی می گردد.

"توسعه و تبادل فناوری های پایه تا درمانی، ارتقا و تنوع بخشی به ارتباط دانشگاه و صنعت و درنهایت بازار"، "تسهیل در انتقال و كاربردی كردن فناوری های مرتبط"، "بهبود شاخص های بهداشت، سلامت و درمان"، "افزایش تولیدات با فناوری برتر و تسریع و تسهیل در فرآیند تجاری سازی"، "ارتقای قدرت رقابت پذیری در بازار"، "تقویت شركت های دانش بنیان و ظرفیت سازی برای گسترش آنها"، "حمایت از تجاری سازی طرح های پژوهشی مرتبط موفق" و همینطور "شناسایی و صادرات خدمات درمانی، فنی و مهندسی در رابطه با سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی" همچون اهداف فن بازار هستند.
در این رویداد فضای مناسبی برای معرفی و عرضه فناوری ها بوجود آمده و توانمندی های فناوری به منظور تأمین نیازها فراهم خواهد شد و بستر ایده آلی برای تجاری سازی تحقیقات مرتبط و معرفی آنها به سرمایه گذاران و كارآفرینان تولید می گردد.

فن بازار تخصصی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی با هدف تولید فضایی مناسب برای معرفی و عرضه خدمات و فناوری ها و توانمندی های فناورانه حوزه پزشكی بازساختی و پاسخگویی به نیازهای بنگاه های اقتصادی و صاحبان صنایع دارویی، تجهیزات پزشكی و لوازم آزمایشگاهی و همینطور توسعه اقتصاد دانش بنیان با استفاده از عرضه فرصت های سرمایه گذاری و ترغیب بخش خصوصی به سرمایه گذاری در این حوزه اجرا می گردد.
گردهمایی، بحث و تبادل نظر متخصصان و سرمایه گذاران، مخترعان و فناوران، پژوهشگران و تولیدكنندگان، فروشندگان و خریداران در یك فضای حقیقی همچون اهداف رویداد فن بازار كشوری سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی خواهد بود.

علاقه مندان برای ثبت نام در فن بازار سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی تا 15 آبان ماه فرصت دارند به سایت http: //stemcellfestival.com رجوع كنند و ضمن نام نویسی در سومین جشنواره ملی و كنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی، ضمن رؤیت محورهای این فن بازار كه در روز 9 آذر 1397 در سالن اجلاس سران برگزار می شود، در آن شركت نمایند.

بر اساس اعلام معاونت علمی، سومین جشنواره ملی و كنگره بین المللی علوم و فناوری سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی، 3 لغایت 10 آذرماه 1397 و توسط ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود.

1397/05/11
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , خدمات , فناوری