دبیر انجمن جراحان پلاستیك و زیبایی مطرح كرد؛

علت افزایش جراحی های زیبایی، تبلیغات پزشكی در فضای مجازی

علت افزایش جراحی های زیبایی، تبلیغات پزشكی در فضای مجازی بیمارستان دی: دبیر انجمن جراحان پلاستیك و زیبایی، با اشاره به لزوم قانون گذاری صریح در زمینه ممنوعیت تبلیغات پزشكی، اظهار داشت: خلأ قانونی در مورد صراحت ممنوعیت تبلیغات پزشكی داریم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بابك نیكومرام، تصریح كرد: متأسفانه امروزه با ازدیاد جراحی های زیبایی در جامعه مواجه هستیم كه بخش اعظم این مشكل به علت تبلیغات صورت گرفته در شبكه های اجتماعی و حتی مجله و روزنامه ها است. وی ادامه داد: متأسفانه در این شبكه ها عمل های جراحی اكثراً آسان و سهل نشان داده می شوند و اغراق زیادی هم در تصاویر انتشار یافته از قبل و پس از عمل میشود و این در شرایطی است كه در اغلب نقاط دنیا تبلیغات در حوزه پزشكی ممنوع می باشد. دبیر انجمن جراحان پلاستیك و زیبایی افزود: اغلب كسانی كه امروزه به عنوان مشاور جراحی زیبایی دست به تبلیغات در حوزه پزشكی می زنند دلالانی هستند كه خودشان عمل های زیبایی را انجام نمی دهند و اكثراً افراد را با گرفتن پورسانت به كلینیك های غیرمجاز معرفی می كنند و این مسأله همچون دلایلی است كه آمار دقیقی از عمل های زیبایی در كشور نداشته باشیم. نیكومرام با اشاره به اینكه در خیلی از كشورها همچون فرانسه كه خویش را مدعی در مورد مد و زیبایی می داند مجلس قانونگذار آن با كمك وزارت بهداشت و انجمن جراحان پلاستیك فرانسه توانستند قانون پیشرفته و سلامت محوری را برای جلوگیری از رواج بی رویه اعمال زیبایی و خطرات روحی و جسمی ناشی از آن وضع كنند، اظهار داشت: ضوابط مشخص و روشنی برای ورود به عرصه جراحی زیبایی تعریف شده است و بدون استثناء هر گونه تبلیغات جراحی زیبایی ممنوع اعلام شده است. وی خاطرنشان كرد: در كشور ما قانونگذار باید در این زمینه ورود كنند چون كه خلأ قانونی در مورد تبلیغات پزشكی داریم و با اینكه بعضی ساز و كار آن به سازمان نظام پزشكی سپرده شده است ولی به علت عدم صراحت قانونی در تبلیغات ما حتی شاهد تبلیغات پزشكی در نت برگ و سایت دیوار و دیگر فضاهای مجازی هستیم. نیكومرام تصریح كرد: به بیماران سفارش می گردد برای پیدا كردن و تایید اصالت پزشك مورد نظر خود به سایت نظام پزشكی رجوع و یا با استفاده از سایت انجمن علمی مربوطه پزشك مورد نظر خویش را پیدا كنند.

1397/05/23
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جراحی