مرعشی اعلام كرد؛

آمادگی گروه پزشكی حج برای خدمات دهی در روزهای تشریق

آمادگی گروه پزشكی حج برای خدمات دهی در روزهای تشریق بیمارستان دی: رئیس گروه پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اظهار داشت: هیچگونه كمبود دارویی درعربستان نداریم و وضعیت خدمات دهی به زائران خانه خدا مطلوب و از سال قبل بهتر است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی مرعشی با اشاره به روند مطلوب خدمات دهی پزشكان در مكه، اظهار داشت: در روزهای تشریق كه از هفتم تا دهم ذیحجه است، گروه پزشكی با تجهیزات و امكانات مناسب در اماكن مورد نیاز حجاج مستقر و آماده كمك رسانی هستند. وی با اشاره به امكانات موجود درعرفات اظهار داشت: در صحرای عرفات یك بیمارستان صحرایی برپاكرده ایم، ضمن اینكه پزشكان هم در چادرها مستقر خواهند شد. مرعشی اضافه كرد: در منا هم ما با تولید یك بیمارستان و هشت درمانگاه پاسخگوی حجاج خواهیم بود. وی درباره استقرار گروه پزشكی هلال احمر در مشعر هم اظهار داشت: دو دستگاه آمبولانس به همراه تعدادی پزشك و پرستار و همینطور داروهای مورد نیاز این ایام در این منطقه مستقر خواهند بود.

1397/05/26
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , خدمات