رئیس امور داروخانه های سازمان غذا و دارو؛

توزیع دارو خارج از شبكه رسمی

توزیع دارو خارج از شبكه رسمی به گزارش بیمارستان دی رئیس امور داروخانه ها و شركت های پخش سازمان غذا و دارو اظهار داشت: توزیع دارو خارج از شبكه رسمی شركت های پخش ممنوع و قاچاق به حساب می آید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر سعدالله پرویزی اضافه كرد: ۷۰ شركت پخش دارو در كشور وجود دارو كه مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو دریافت كرده اند كه از این تعداد ۱۰ شركت در مرحله موافقت اصولی و ۶۰ شركت هم در حال فعالیت هستند. وی ادامه داد: از تعداد ۶۰ شركت كه در حال فعالیت هستند مجوز ۴ شركت به علت عدم توجیه اقتصادی ابطال شده و هم اكنون ۵۶ شركت فعال هستند. پرویزی تصریح كرد: دفاتر مركزی شركت های پخش دارو با استفاده از اداره كل دارو و مواد تحت كنترل سازمان غذا و دارو بازدید و نظارت و شعب های استانی هم توسط معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشكی بازدید و نظارت می شوند. وی عنوان كرد: تمامی مراحل توزیع دارو با استفاده از شركت های پخش مجاز صورت می گیرد و توزیع دارو خارج از شبكه رسمی شركت های پخش ممنوع و قاچاق به حساب می آید و در صورت مشاهده با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.

1396/08/10
تگهای خبر: دارو , داروخانه , سازمان غذا و دارو